Lilin Wangi, Lilin, Lilin Lilin - Winby
INDUSTRI WINBY & TRADE TERBATAS
Lilin Pabrikan Profesional Wis 20 taun

Babagan Kita

Suplai kualitas tinggi kanthi rega kompetitif minangka jaminan kanggo
sesambetan kerjasama awet kita.

Lilin Winby duwe pabrik dhewe kanggo ngasilake lilin wangi. Kita duwe pengalaman akeh, teknologi diwasa ing pasar lilin meh 20 taun. Uga kita duwe tim profesional kanggo nawakake layanan lan lilin paling apik kanggo para klien saka saindenging jagad. 

Kita duwe pengalaman bisnis sing apik ing produk ing ngisor iki: lilin kaca wangi, lampu Teh, lilin Pilar, lilin Votive, wadhah lilin, sumbu lan bahan lilin liyane. 

Liyane Babagan Kita
5

Desain profesional

Kita duwe desain dhewe lan ngembangake departemen, lan bisa nyedhiyakake layanan OEM lan ODM kanggo para pelanggan.

Batik lilin stabil lan ramah lingkungan.

Wangi sing luwih populer lan warna sing apik kasedhiya.

Koleksi sing Ditampilake

Kita yakin manawa kualitas produk lan layanan minangka jiwa perusahaan
kanggo mbantu klien ngirit anggaran lan wektu.

  • Candle Type
    1

    Jinis Lilin

    Kita duwe pabrik dhewe kanggo ngasilake lilin wangi. Ana atusan gaya lilin wangi liyane.
  • Raw Materials
    2

    Bahan Baku

    Kanggo bahan baku, kita nggunakake lilin parafin, lilin kedelai, lilin lebah lan lilin tanduran liyane kanggo lilin.
  • Scented Candle
    3

    Lilin wangi

    Kanggo wangi, kita nggunakake luwih saka 100 jinis wangi sing dipilih kanggo lilin wangi.

Tetep dianyari kanggo Pembaruan

Warta & Pembaruan

Customer Reviews

Ulasan Pelanggan

Sawise suwene pembangunan ing industri lilin, kita lilin Winby wis nglumpukake akeh pelanggan lan entuk pujian saka pirang-pirang negara. Ing ngisor iki minangka ...

Waca liyane

Kegiatan Perusahaan

Kita nganakake rapat tahunan minggu kepungkur, dadi wayahe nyenengake, lan kabeh wong isih bisa eling. Papan latar mburi sing dirancang khusus kanggo rapat tahunan. Saben ...

Waca liyane

Pameran

Perusahaan lilin Winby minangka perusahaan profesional kanggo ngasilake lilin wangi, toples lilin, lilin pilar lan lilin seni. Wis pirang-pirang taun melu ing Pameran Canton ...

Waca liyane

Newsletter Tetep dianyari kanggo Pembaruan

Ngirim