Produsen & Pemasok lilin seni - Pabrik lilin art China
INDUSTRI WINBY & TRADE TERBATAS
Lilin Pabrikan Profesional Wis 20 taun

lilin seni

  • Silver Christmas tree art candle

    Lilin seni wit Natal Natal

    Werna lan ukuran khusus logo sing dicithak

    Nyedhiyakake layanan conto kanggo dekorasi omah

    Lilin wangi iki ora mung nggawe swasana romantis, nanging uga mbantu santai nalika awan.

    Lilin alami nggunakake bahan adhedhasar tanduran sing bakal ngebaki omahmu karo aroma tahan lama sing bisa diobong resik lan bebas asap.

    Model: E25

    Ukuran: 11 cm (Jembar) * 19.5cm (Dhuwur)

     

  • Star Shape Christmas Art Candle

    Lilin Seni Natal Bentuk Bintang

    Werna lan ukuran khusus logo sing dicithak

    Nyedhiyakake layanan conto kanggo dekorasi omah

    Lilin wangi iki nduweni kemasan hadiah sing luar biasa lan aroma sing luar biasa sing ora mung nggawe suasana romantis, nanging uga mbantu santai nalika awan. Nuduhake katresnan lan perawatan kanthi menehi lilin wangi minangka hadiah, iki minangka hadiah tulus kanggo acara apa wae, sesambetan lan umur apa wae!

    Model: GY08

    Ukuran: D11.3 * H6.3cm

     

  • Ceramics jar decorative art candle

    Lilin seni dekorasi jar keramik

    Werna lan ukuran khusus logo sing dicithak

    Kepiye cara nggawe lilin wangi sing disesuaikan?
    1. pilih sak ukuran wadhah;

    kaya biasane, kita nggunakake jar kaca lan lilin ing njero 30g (1oz), 80g (2.8oz), 160g (5.3oz), 230g (8.1oz) lsp.

    2. mutusake penanganan unik supaya unik;

    lukisan, percetakan layar sutra, stamping panas, plating utawa mung label pribadi sing sederhana

    3. mutusake lilin; lilin parafin utawa lilin kedele

    4. mutusake paket; kothak kertas lempitan, kothak PVC nganggo kertu, kothak gawenan tangan (cukup tampilake foto)

    5. mutusake deco liyane ing kothak yen ana; kaya pita, label, barcode, pesona lsp.

    6. mutusake wangi sing uga bisa dikonfirmasi sawise sampeyan nampa sampel aroma

    Model: TC05

    Ukuran: D8.2cm * H10cm

     

  • art candle GY01-GB63-58J

    lilin seni GY01-GB63-58J

    Kaping pisanan, kita nggunakake lilin parafin, lilin kedele, lilin lebah lan lilin tanduran liyane minangka bahan baku lilin. Lilin kedelai bisa ngemot 10% minyak esensial lan nawakake aroma aroma sing apik banget. Lan lilin kedele ora duwe aditif kimia utawa pewarna. Kapindho, aroma lilin duwe efek sing tenang sing bisa mbantu nyuda stres lan pungkasane nggawe lingkungan sing sehat kanggo pikiran & awak. Ayo wangi lilin wangi aromatik bisa mbantu lan santai sampeyan. Uga, Ana macem-macem gaya lilin kerajinan ...

Newsletter Tetep dianyari kanggo Pembaruan

Ngirim