Produsen & Pemasok Aksesoris Lilin - Pabrik Aksesoris Lilin China
INDUSTRI WINBY & TRADE TERBATAS
Lilin Pabrikan Profesional Wis 20 taun

aksesoris lilin

  • Candle Wick Trimmer / Wick Dipper / Wick Snuffer

    Pemotong Sikat Lilin / Wick Dipper / Wick Snuffer

    Set Aksesoris Lilin: Ayo dilengkapi Trimmer Lilin Wick, Dipper Lilin, Lilin Snuffer Lilin, Piring Tray Storage (Ora kalebu lilin.)

    Digawe saka stainless steel polesan kanthi lukisan warna, alat lilin tahan lama, tahan gores lan tahan karat iki gampang dibengkok utawa dirusak.

    Kanthi desain sing apik lan fungsi praktis, aksesoris lilin iki bisa mbantu desktop tetep rapi nalika nggunakake lilin; lan uga bisa digunakake minangka ornamen sing apik nalika ora digunakake.

  • Candle Wick Centering Device for candle making

    Piranti Centering Lilin Lilin kanggo nggawe lilin

    Piranti centering sumbu lilin dibangun kanthi logam kanthi dawane 3,9 inci.

    Digawe saka logam berkualitas, kuat, awet, kualitas tinggi, dirancang kanggo panggunaan lilin jangka panjang sing dirancang supaya bisa digunakake jangka panjang.

    Kerjane apik banget. Nulungi sumbu tetep ing tengah. 

    UKURAN: Panjang 9.9cm / 3.9 inci, jembaré 2.5cm / 0.98 inci, Cocog kanggo umume wadhah lilin.

  • Customize logo bamboo/wood lids for candle jar

    Ngatur logo pring / tutup kayu kanggo jar lilin

    Digawe saka pring, lingkungan.

    Tutup pring lan dering segel silikon tetep ora bisa digawe udhara, nggawe lingkungan udhara 100% supaya garing nganti suwe.

    Tutup pring katon apik lan ramping.

    Gampang digunakake lan diresiki - Cukup tutup ukuran kayu ing cangkir kanthi entheng.

    UKURAN: diameter njaba yaiku 3,27 inci, kita uga bisa menehi ukuran liyane minangka sarat sampeyan.

Newsletter Tetep dianyari kanggo Pembaruan

Ngirim