Produsen & Pemasok wadah lilin - Pabrik lilin lilin China
INDUSTRI WINBY & TRADE TERBATAS
Lilin Pabrikan Profesional Wis 20 taun

wadhah lilin

  • Hot selling frosted glass candle jars with lid

    Botol lilin kaca es sing adol panas karo tutupe

    Wadah lilin kosong kaca iki nduweni telung ukuran supaya sampeyan bisa nggawe lilin wangi kaca lilin sing beda.

    Kapal lilin bisa digawe kanthi macem-macem warna, sampeyan bisa milih warna favorit saka kertu Pantone, lan kita bisa menehi layanan conto kanggo sampeyan.

    Barang: A07M 、 A08M 、 A09M

    Ukuran: D8.2CM * H9.8CM / D9.2CM * H11CM / D10.2CM * H13.1CM

  • matte frosted custom Glass reed diffuser candle Vessel

    matte frosted custom Glass reed diffuser lilin Kapal

    Warna ungu romantis matte frosted Kaca kustom Wangi Lilin Jar / lilin Kapal dengan tutup

    1. Botol lilin iki digawe nganggo kaca es lan tutup pring, permukaane apik banget. 

    2. Jar lilin bisa digawe kanthi macem-macem ukuran & warna, kita nampa requriment pelanggan. 

    3. Kita uga bisa nyithak logo pelanggan ing ndhuwur cangkir.

    Ukuran: 6.2cm (Jembar) * 8.1cm (Dhuwur) 8.2cm (Lebar) * 9.8cm (Dhuwur) 10.2cm (Lebar) * 13.1cm (Dhuwur)

  • Decorative 4OZ metal tin cans for making candles

    Kaleng timah logam 4OZ hiasan kanggo nggawe lilin

    Kanthi tutup awak lan logam bunder, toples timah lilin iki cocok kanggo nggawe lilin. Kajaba iku, ukurane cilik lan bobote ringan, mula bisa nggawa kanthi portabel. Sampeyan bisa nyelehake lilin kedele menyang komplong iki, lan pusatake siki menyang lilin DIY, sing apik banget.

    Barang: KL01H

    Ukuran: D7cm * H4.9cm

  • Frosted matte glass empty candle jars vessels

    Pembuluh lilin kosong kaca matte frosted

    Piala lilin matte iki misuwur banget karo para pelanggan ing saindenging jagad. Kita duwe macem-macem warna kanggo milih pelanggan. Kabeh wadhah lilin dipasang nganggo tutup kayu utawa pring. Kita uga bisa nyedhiyakake layanan khusus kanggo para pelanggan, kayata nyithak logo perusahaan ing cangkir utawa nggawe stiker lan nggawe kothak warna.

    Barang: A02M 、 A03M 、 A07M

    Ukuran: D6.2CM * H8.1CM 、 D7.2CM * H9.1CM 、 D8.2CM * H9.8CM

    Werna: kita bisa nggawe warna sing disesuaikan.

     

  • Empty matte glass candle jar

    Jar lilin kaca matte kosong

    Jar lilin kaca matte kosong

    Werna lan ukuran khusus logo sing dicithak

    Nyedhiyakake layanan conto kanggo nggawe lilin DIY

    Model: A02MK

    Ukuran: D6CM * H7CM

    Kita duwe pengalaman akeh, teknologi diwasa ing pasar lilin meh 20 taun.

    Kita nyedhiyakake layanan pelanggan ODM OEM.

    kita ngarepake dadi mitra kerja jangka panjang ing China.

     

  • big clear glass candle jars with bamboo lid

    toples lilin kaca bening amba kanthi tutup pring

    Reusable Serbaguna & Serbaguna - Guci kaca bening ukuran prefek kanggo digunakake kanggo wadhah bumbu kaca, wadhah ramuan, wadhah bumbu, toples panyimpenan, wadhah lilin lan wadhah mini buatan kranjang liyane. Iki digawe tuku bahan berkualitas tinggi kanggo daya tahan lan penake.

    Barang: A09T

    Ukuran: D10cm * H13cm

    Tutup: tutup pring utawa tutup kayu

    Kapasitas: 610ml

     

  • frosted matte glass empty candle holder-champagne/Green

    kaca matte frosted wadhah lilin kosong-sampanye / Ijo

    wadhah lilin kosong kaca matte frosted

    Werna lan ukuran khusus logo sing dicithak

    Nyedhiyakake layanan conto kanggo nggawe lilin

    Barang: A03M / A07M

    Ukuran: D7.2CM * H9.1CMM: D8.2CM * H9.8CM

    Kita duwe pengalaman akeh, teknologi diwasa ing pasar lilin meh 20 taun.

    Kita nyedhiyakake layanan pelanggan ODM OEM.

    kita ngarepake dadi mitra kerja jangka panjang ing China.

     

  • Multi-size clear Matte Frosted Glass Candle jar with lid

    Jar ukuran Lilin Matte Frosted Kaca kanthi ukuran multi-ukuran kanthi tutup

    Bahan kaca tahan lama kanthi glas ireng matt sing apik, tutup kayu pring asli duwe ambu ora enak sing ora mengaruhi panggunaan. Yen dibandhingake karo plastik, gelas luwih sehat lan luwih aman lan gampang diresiki. Tutup kayu lan dering segel silikon nyegah hawa mlebu, nggawe lingkungan sing ditutup lan njaga supaya isi tetep garing.

    Werna: Frost bening

    Panggunaan: Cocog kanggo nggawe lilin, nyimpen kabeh jinis pari-parian, cookie, gula, teh, almond, kopi, glepung, rempah-rempah lan liya-liyane, nyukupi kabutuhan saben dinane.

     

  • black empty glass candle container

    wadhah lilin gelas kosong ireng

    Werna lan ukuran khusus logo sing dicithak

    Nyedhiyakake layanan conto kanggo nggawe lilin

    Iki minangka wadhah lilin kaca sing wis polesan sing ukurane ana telung ukuran. Temokake kabutuhan kanggo macem-macem kapasitas. Iki misuwur banget ing pirang-pirang negara lan bisa digunakake kanggo nggawe lilin lan nyimpen barang. Kita nggunakake tutup pring sing ramah lingkungan kanggo nambah panyegelan lan kegunaan.

    Barang: A03P 、 A06P 、 A07P

    Ukuran: D7.2CM * H9.1CM 、 D11.2CM * H8.7CM 、 D8.2CM * H9.8CM

    Werna: Ireng, uga nampa warna sing disesuaikan

     

  • 500ml polish glass candle jars

    Kendi lilin kaca 500 ml polesan

    Kendi lilin kaca 500 ml polesan

    Werna lan ukuran khusus logo sing dicithak

    Nyedhiyakake layanan conto kanggo nggawe lilin

    Barang: A06P

    Ukuran: D11.2cm * H8.7cm

    Kita duwe pengalaman akeh, teknologi diwasa ing pasar lilin meh 20 taun.

    Kita nyedhiyakake layanan pelanggan ODM OEM.

    kita ngarepake dadi mitra kerja jangka panjang ing China.

     

  • multi-size sprayed polish glass candle containers

    kontainer lilin kaca sing disemprot kanthi ukuran multi-ukuran

    kontainer lilin kaca sing disemprot kanthi ukuran multi-ukuran

    Werna lan ukuran khusus logo sing dicithak

    Nyedhiyakake layanan conto kanggo nggawe lilin

    Barang: A06P / A07P / A08P / A09P

    Ukuran: D8CM * H8.1CM D9CM * H10CM D10.2CM * H12.5CM D11CM * H8CM

     Kita duwe pengalaman akeh, teknologi diwasa ing pasar lilin meh 20 taun.

    Kita nyedhiyakake layanan pelanggan ODM OEM.

    kita ngarepake dadi mitra kerja jangka panjang ing China.

     

  • 10oz Spraying polish glass candle jar with bamboo cover-Blue/Purple/White+Black

    10oz Nyemprot jar lilin kaca semir nganggo tutup pring-Biru / Ungu / Putih + Ireng

    Disemprot ireng ing kaca, tampa dicocogake karo tutup sing beda-beda, kayata tutup kayu sing ditutup, tutup logam sing logam.

    Kita nampa label pribadi lan logo sing dicithak sutra minangka panjaluk sampeyan. Ukuran lan warna bisa disesuaikan, sampurna banget kanggo nggawe lilin DIY.

    Barang: A07P

    Ukuran: D8.2cm * H9.8cm

    Kapasitas: 300ml

    Kaping kabeh, kita duwe sertifikat miturut standar Euro. Lilin kita nganti standar Eropa, dadi sampeyan ora prelu kuwatir karo kualitas lilin. Produk kita diekspor menyang puluhan negara lan wilayah, kayata Amerika Serikat, Rusia, Eropa, Tenggara, lsp. Lan dheweke ditrima kanthi apik dening para pelanggan ing omah lan ing luar negeri.

    Saliyane, wadhah lilin kaca digunakake karo bahan baku bermutu lan gelas ramah lingkungan, sing mesthi kaca ora luwih asor lan ora bakal nyebabake wong liya. Kasedhiya macem-macem jinis lilin kaca kanggo pilihan sampeyan, kayata toples kaca tunjang, toples mason, toples kaca squire, botol lilin kaca pudding, botol kaca gaya yankee, lsp.

    Menapa malih, toples lilin kaca bisa digawe ing macem-macem efek, minangka matte, frosted 、 polesan 、 nyemprot. Sampeyan bisa milih efek sing disenengi. Mesthi, yen sampeyan pengin nyithak logo utawa label dhewe ing cangkir kaca, bisa uga bisa. Sampeyan mung kudu ngirim desain, bisa nggawe rendering kanggo sampeyan minangka referensi.

    Kajaba iku, sampeyan bisa milih macem-macem tutup kanggo barang sampeyan. Kita duwe tutup pring lid tutup kayu 、 tutup logam, sing ana ing toples kaca.

    Pungkasan, babagan pengepakan, kita nggunakake tas gelembung kolom udara kanggo mbungkus wadhah lilin kaca supaya ora rusak nalika transportasi. Kita bakal nglindhungi produk kanthi maksimal, supaya produk bisa dikirim kanthi aman menyang pelanggan.

    Mangkene sawetara komentar apik saka para pelanggan:

    Candle holdervv2 Candle holder3 Candle holder1 Candle holder4

Newsletter Tetep dianyari kanggo Pembaruan

Ngirim