lilin lilin Produsen & Pemasok - Pabrik lilin lilin China
INDUSTRI WINBY & TRADE TERBATAS
Lilin Pabrikan Profesional Wis 20 taun

lilin lilin

  • Natural soy wax flakes 

    Serpihan lilin kedele alami 

    Serpihan lilin kedele alami 

    Ramah lingkungan, organik kanggo nggawe lilin

    Ukuran: 500g / tas 25kg / karton

    Kita duwe pengalaman akeh, teknologi diwasa ing pasar lilin meh 20 taun.

    Kita nyedhiyakake layanan pelanggan ODM OEM.

    kita ngarepake bakal dadi mitra jangka panjang ing China.

     

Newsletter Tetep dianyari kanggo Pembaruan

Ngirim