Produsen & Pemasok Lilin - Lilin Pabrik Lilin China
INDUSTRI WINBY & TRADE TERBATAS
Lilin Pabrikan Profesional Wis 20 taun

sumbu lilin

  • woven cotton candle wick for DIY

    anyaman lilin katun kanggo DIY

    anyaman lilin katun kanggo DIY

    Ukuran khusus lan dilapisi lilin kedele

    Nyedhiyakake layanan conto kanggo nggawe lilin DIY

    Ukuran: L200mm / 150mm / 120mm

    Kita duwe pengalaman akeh, teknologi diwasa ing pasar lilin meh 20 taun.

    Kita nyedhiyakake layanan pelanggan ODM OEM.

    kita ngarepake bakal dadi mitra jangka panjang ing China.

  • Organic hemp wicks coated in beeswax

    Sikat rami organik dilapisi lebah lebah

    Sikat rami organik dilapisi lebah lebah

    Pre-tab lan pre-wax

    Nyedhiyakake layanan conto kanggo nggawe lilin DIY

    Ukuran: D2mm, L200mm / 150mm / 120mm

    Kita duwe pengalaman akeh, teknologi diwasa ing pasar lilin meh 20 taun.

    Kita nyedhiyakake layanan pelanggan ODM OEM.

    kita ngarepake bakal dadi mitra jangka panjang ing China.

  • Cotton Candle Wick with Paraffin Wax Coated

    Sikat Lilin Katun kanthi Lilin Parafin Lilin

    Digawe saka katun alami lan dilapisi lilin parafin. Cocog kanggo lilin kedele, lilin lebah, lilin parafin, lsp.

    Sikat lilin alami bisa dipotong nganti dawa dawa lilin sing dikarepake.

    Duwe stabilitas kobong sing apik sing bisa digunakake kanthi apik ing wadhah, kontainer lan pilar. Paling apik digunakake ing lilin campuran kedele.

    Ukuran: L90mm / L120mm / L150mm / L200mm /

Newsletter Tetep dianyari kanggo Pembaruan

Ngirim