Profil perusahaan | Winby Industri & perdagangan Winates
INDUSTRI WINBY & TRADE TERBATAS
Lilin Pabrikan Profesional Wis 20 taun

Profil Perusahaan

Lilin Winby duwe pabrik dhewe kanggo ngasilake kabeh lilin wangi.Kita duwe pengalaman akeh, teknologi diwasa ing pasar lilin meh 20 taun. Uga kita duwe tim profesional kanggo nawakake layanan lan lilin paling apik kanggo para klien saka saindenging jagad. 

Kita duwe pengalaman bisnis sing apik ing produk ing ngisor iki: lilin kaca wangi, lampu Teh, lilin Pilar, lilin Votive, wadhah lilin, sumbu lan bahan lilin liyane. 

Kita yakin manawa kualitas produk lan layanan minangka jiwa perusahaan kanggo mbantu klien ngirit anggaran lan wektu. Nyuplai kualitas tinggi kanthi rega sing kompetitif minangka jaminan kanggo hubungan kerja sama sing tahan lama. Nganti saiki, kita wis pirang-pirang taun melu ing Canton Fair. Mangkene sawetara gambar karo pelanggan kanggo referensi.

Kauntungan

factory

Kita duwe pabrik dhewe kanggo ngasilake lilin wangi. Ana atusan gaya lilin wangi liyane.

Kanggo bahan baku, kita nggunakake lilin parafin, lilin kedelai, lilin lebah lan lilin tanduran liyane kanggo lilin.

-kitchen-ketchupbottle

Kanggo wangi, kita nggunakake luwih saka 100 jinis wangi sing dipilih kanggo lilin wangi. Panyedhiya wewangian yaiku aroma CPL, symrise. Dheweke kabeh merek pemasok wangi paling populer ing saindenging jagad.

huanbao1

Kita nggunakake pewarna lilin saka Bekro, perusahaan kimia Jerman sing misuwur. Pewarna lilin liliné stabil banget, ramah lingkungan.

Kita duwe desain dhewe lan ngembangake departemen, lan bisa nyedhiyakake layanan OEM lan ODM kanggo para pelanggan.

Candle

Sawetara barang bisa dipesen kanthi jumlah sithik.

Wangi sing luwih populer lan warna sing apik kasedhiya.

Kauntungan

Lilin wangi bisa digunakake ing jedhing, kantor, kamar yoga, kamar psikoterapi, lan klub, lsp. Lilin wangi bisa gampang nyuda swasana ati lan menehi papan wangi sing romantis lan elegan kanggo sampeyan.

Elinga: Nalika ngobong lilin, lawang lan jendhela sing wangi bisa ditutup nganti 10-30 menit, umume ruangane bakal diisi wangi sing cocog, efeke jelas yen sampeyan mlebu ruangan saka njaba. Lilin wangi kudu dihindari ing wilayah sing aliran udara cepet, sing bakal nyuda pengalaman panggunaan.

Sertifikat


Newsletter Tetep dianyari kanggo Pembaruan

Ngirim