Hubungi Kita | Winby Industri & perdagangan Winates
INDUSTRI WINBY & TRADE TERBATAS
Lilin Pabrikan Profesional Wis 20 taun

Hubungi Kita

Winby Industri & perdagangan Winates

Alamat

4-E-428, Lembah Ilmu Listrik, No. 3088 Lekai North Street, Baoding, Hebei, China

Telpon

15932288852
0312-3165898

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00
Setu, Minggu: Ditutup

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Newsletter Tetep dianyari kanggo Pembaruan

Ngirim