Lilin kedelyan wangi chakra Dekoratif kanthi kristal ing pabrik saham lan pabrikan | Winner
INDUSTRI WINBY & TRADE TERBATAS
Lilin Pabrikan Profesional Wis 20 taun

Lilin kedel wangi chakra dekorasi kanthi stok kristal

Katrangan singkat:

Lilin Kristal Kedelai Alam Berkualitas Tinggi ngemot 200 gram lilin kedelai alami 100% berkualitas tinggi, watu chakra kristal sing ngobati, minyak esensial murni, godhong sage, sumbu lilin katun 100%, kobong nganti 40 jam. Bisa nyedhiyakake lingkungan sing santai lan nyaman.

Lilin kristal nyedhiyakake pemurnian lan stres, supaya sampeyan tenang.

Kita wis nyedhiyakake wadhah lilin kaca iki, yen sampeyan butuh lilin iki, kita bisa ngirim kanthi cepet, mula sampeyan bisa nampa barang ing wektu sing luwih cepet.

Model: PA02T

Ukuran: D8.6cm * H10.3cm

 

 

  • lin
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • Pinterest

Detail Produk

Video

Tag Produk

Lilin Aromaterapi Lilin Kedelai marmer Kristal ing wadhah kaca transparan unik

Ora mung sampurna kanggo ngresiki omah lan nyediakake hawa seger, nanging uga kanggo hadiah pesta, pesta, mangan lan hadiah Natal, dekorasi Natal. Uga cocog kanggo yoga lan aromaterapi.

Cathetan: Aja nganti ninggalake lilin sing kobong tanpa dijaga. Aja nganti tekan bocah lan ingon-ingon. Aja ngobong lilin ing utawa cedhak obyek sing bisa diobong. Sampeyan mung bisa dilebokake ing lumahing tahan panas, tahan api. Aja nggunakake permukaan sing adhem kayata kaca utawa marmer.

Aroma lan kemasan kabeh bisa disesuaikan !!!

Layanan conto bisa diwenehake.

Materi

Lilin Kedelai + Jar lilin Frost + Sikat katun + Tutup pring

Ukurane

D8.6cm * H10.3cm

Logo

Custom minangka syarat pelanggan

Bobot lilin

200g

Wangi

Saka CPL & Symrise. 2%, 3%, 5%, 10% bisa dipilih

Panganggone

Dekorasi omah, yoga, festival, hotel, pesta, pesta, spa lan pijet.

Layanan

Pangiriman cepet / Custom / ODM OEM / sampel

MOQ

3000 pcs. Pesenan cilik bisa ditampa yen kita duwe stok.

Pertama, kita duwe sertifikat miturut standar Euro. Lilin kita nganti standar Eropa, dadi sampeyan ora prelu kuwatir karo kualitas lilin. Produk kita diekspor menyang puluhan negara lan wilayah, kayata Amerika Serikat, Rusia, Eropa, Tenggara, lsp. Lan dheweke ditrima kanthi apik dening para pelanggan ing omah lan ing luar negeri.

Kapindho babagan bahan baku, kita nggunakake lilin parafin, lilin kedelai, lilin lebah lan lilin tanduran liyane minangka bahan baku lilin. Lilin kedelai bisa ngemot 10% minyak esensial lan nawakake aroma aroma sing apik banget. Lan lilin kedele ora duwe aditif kimia utawa pewarna.

Katelu kanggo wangi, kita nggunakake luwih saka 100 jinis wangi sing dipilih kanggo lilin. Panyedhiya wangi yaiku aroma CPL lan Firmenich. Kabeh padha ndhuwur merek pemasok wangi ing saindenging jagad. Aroma kasebut bisa digunakake kanthi nggunakake wewangian uga minyak esensial, lan bakal mbantu sampeyan nggawe suasana sing nyenengake. Kanggo aroma kasebut, kita bisa nyedhiyakake macem-macem aroma kaya sing sampeyan karepake. Yen seneng mambu banget, sampeyan bisa milih lenga 10% ing lilin; yen sampeyan seneng mambu alus, sampeyan bisa milih lenga 5% ing lilin.

Kajaba iku, kita duwe desain dhewe lan berkembang departemen, lan kita bisa nyedhiyani layanan ODM lan OEM kanggo pelanggan. Kita nawakake layanan lengkap saka konsep awal nganti produk pungkasan sing wis disetujoni. Desainer profesional kita bakal mbantu nggayuh tujuan.

Gambar rinci

3
2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Newsletter Tetep dianyari kanggo Pembaruan

    Ngirim