FAQ | Winby Industri & perdagangan Winates
INDUSTRI WINBY & TRADE TERBATAS
Lilin Pabrikan Profesional Wis 20 taun

FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Apa KAMU TRADING COMPANY UTAWA MANUFACTURER?

Kita minangka industri profesional lan perusahaan integrasi perdagangan, kita duwe pabrik lilin dhewe.

Pira suwene wektu pangiriman sampeyan?

Umume 20 dina. Wis 30-50 dina yen lilin disesuaikan, gumantung karo jumlah.

APA KANG KUNCI SAMPUL? APA GRATIS UTAWA Ekstra?

Ya, kita nyedhiyakake conto gratis, lan koleksi barang.

Pira suwene SAMPEL SIAP?

3-5 dina sawise kabeh rincian dikonfirmasi.

APA SYARAT PEMBAYARAN ANDA?

Pembayaran <= 10.000 USD, 100% sadurunge.
Pembayaran> = 10.000 USD, 30% T / T sadurunge, saldo sadurunge dikirim.

Yen ana masalah sing cukup, kepiye sampeyan bisa nyetel kanggo kita?

Nalika mbuwang kontainer, sampeyan kudu mriksa kabeh barang sing ana ing wadhah. Priksa tampilan, pengepakan, lan kobong saben item. Yen produk kerusakan utawa cacat didegake, potret kudu dijupuk lan dikirim menyang kula. Kabeh klaim kudu ditampilake sajrone 15 dina kerja sawise mbuwang kontainer kasebut. Tanggal iki tundhuk karo wektu tekane kontainer.

Pengin kerja sama kita?


Newsletter Tetep dianyari kanggo Pembaruan

Ngirim