Grosir Frosted matte kaca kendi jar lilin kosong pabrik lan pabrikan | Winner
INDUSTRI WINBY & TRADE TERBATAS
Lilin Pabrikan Profesional Wis 20 taun

Pembuluh lilin kosong kaca matte frosted

Katrangan singkat:

Piala lilin matte iki misuwur banget karo para pelanggan ing saindenging jagad. Kita duwe macem-macem warna kanggo milih pelanggan. Kabeh wadhah lilin dipasang nganggo tutup kayu utawa pring. Kita uga bisa nyedhiyakake layanan khusus kanggo para pelanggan, kayata nyithak logo perusahaan ing cangkir utawa nggawe stiker lan nggawe kothak warna.

Barang: A02M 、 A03M 、 A07M

Ukuran: D6.2CM * H8.1CM 、 D7.2CM * H9.1CM 、 D8.2CM * H9.8CM

Werna: kita bisa nggawe warna sing disesuaikan.

 

  • lin
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • Pinterest

Detail Produk

Vedio

Tag Produk

Sing duwe lilin kosong kaca matte frosted

1. Jar lilin bisa digawe kanthi macem-macem ukuran lan warna, kita nampa syarat pelanggan.

2. Jar lilin iki digawe nganggo kaca es lan tutup pring, tekstur lumahing apik banget.

3. Kita uga bisa nyithak logo pelanggan ing ndhuwur cangkir.

Kendi lilin bisa digunakake nganggo lilin sing entheng utawa teh.

Dekorasi omah sing SEMPURNA kanggo meja makan, mental, meja samping, restoran lan hotel.

Kanthi tembung, ukuran 、 logo 、 warna kabeh bisa disesuaikan, mesthine bisa menehi kualitas apik, rega substansial lan peringkat sawise layanan penjualan.

Rampung Frost / matte
Ukurane D6.2CM * H8.1CM D7.2CM * H9.1CMM: D8.2CM * H9.8CM
Materi Cangkir kaca frosted lan tutup pring
Bobot 175g 225g 345g
Tutup Tutup kayu utawa tutup pring
Werna Putih, ireng, abu-abu, bisa disesuaikan
Panganggone Pembuatan lilin / Dekorasi omah
Layanan Custom / ODM OEM / conto
MOQ 3000 pcs. Pesenan cilik bisa ditampa yen kita duwe stok.
20
19

Kaping kabeh, kita duwe sertifikat miturut standar Euro. Lilin kita nganti standar Eropa, dadi sampeyan ora prelu kuwatir karo kualitas lilin. Produk kita diekspor menyang puluhan negara lan wilayah, kayata Amerika Serikat, Rusia, Eropa, Tenggara, lsp. Lan dheweke ditrima kanthi apik dening para pelanggan ing omah lan ing luar negeri.

Saliyane, wadhah lilin kaca digunakake karo bahan baku bermutu lan gelas ramah lingkungan, sing mesthi kaca ora luwih asor lan ora bakal nyebabake wong liya. Kasedhiya macem-macem jinis lilin kaca kanggo pilihan sampeyan, kayata toples kaca tunjang, toples mason, toples kaca squire, botol lilin kaca pudding, botol kaca gaya yankee, lsp.

Menapa malih, toples lilin kaca bisa digawe ing macem-macem efek, amarga matte 、 frosted 、 polesan 、 nyemprot. Sampeyan bisa milih efek sing disenengi. Mesthi, yen sampeyan pengin nyithak logo utawa label dhewe ing cangkir kaca, bisa uga bisa. Sampeyan mung kudu ngirim desain, bisa nggawe rendering kanggo sampeyan minangka referensi.

Kajaba iku, sampeyan bisa milih macem-macem tutup kanggo barang sampeyan. Kita duwe tutup pring lid tutup kayu 、 tutup logam, sing ana ing toples kaca.

Pungkasan, babagan pengepakan, kita nggunakake tas gelembung kolom udara kanggo mbungkus wadhah lilin kaca supaya ora rusak nalika transportasi. Kita bakal nglindhungi produk kanthi maksimal, supaya produk bisa dikirim kanthi aman menyang pelanggan.

Mangkene sawetara komentar apik saka para pelanggan:

Candle holdervv2 Candle holder3 Candle holder1 Candle holder4


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Newsletter Tetep dianyari kanggo Pembaruan

    Ngirim