Dekorasi Rumah Grosir Grosir Kedelai Wangi Kubus Wangi alami pabrik lan produsen | Winner
INDUSTRI WINBY & TRADE TERBATAS
Lilin Pabrikan Profesional Wis 20 taun

Dekorasi Rumah Kedelokan Wau Kubus Wangi Alami Wutah tart

Katrangan singkat:

● Digawe saka lilin kedelai alami, tungku lilin sing diwutahake kanggo tangan iki bisa diobong kanthi resik lan gampang digunakake. Peleburan lilin minangka alternatif sing luwih aman kanggo lilin tradisional, mula sampeyan bisa ngrasakake wangi.

● Kuburan lilin sing lebur iki bakal ngebaki ruangan sampeyan kanthi aroma sing nyenengake. Cocog kanggo kamar turu, ruang tamu, jedhing, kantor, lan ing endi wae liya sing pengin seger.

● kita nampa kustomisasi, sampeyan bisa ngirim desain dhewe utawa label pribadi, bisa nggawe sampeyan conto dhisik lan muasake panjaluk sampeyan.

Model: XP01

Ukuran: 7.5cm (Panjang) * 5.5cm (Jembar) * 2.3cm (Dhuwur)

 

 

  • lin
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • Pinterest

Detail Produk

Video

Tag Produk

Kubus lilin wangi wangi alami nyampur blok

Blok lilin lebur ora ana sumbu lan bisa digunakake kanthi pemanas.

Peleburan lilin iki aman lan ramah lingkungan, kubus lilin iki dicelupake karo lilin kedelai kanggo kobongan sing resik.

Lilin kedelai digawe kanthi nggunakake kabeh lilin kedelai alami lan minyak wangi berkualitas tinggi. Lebur sampurna kanggo asrama, kantor utawa apartemen.

Break wax utawa clamshell wax dilebur amarga ora larang lan trep. 

Lebur biasane digawe ing kompartemen 6, cetakan clamshell plastik.

Saben kubus udakara 1/2 oz. lan bakal nyedhiyakake paling ora 8 jam.

Sampeyan bisa milih aroma utawa wangi saka dhaptar wangi, kayata lavender 、 vanilla 、 mawar 、 stroberi 、 lemon 、 samodra, lsp.

Materi Lilin kedele alami
Ukurane 7.5cm (Panjang) * 5.5cm (Jembar) * 2.3cm (Dhuwur)
Logo/ label Custom minangka syarat pelanggan
Lilin bobote 70g
Wektu kobong 14jam
Wangi Saka CPL & Symrise. 2%, 3%, 5%, 10% bisa dipilih
Panganggone Dekorasi omah kanggo yoga, festival, hotel, pesta, pesta, spa lan pijet.
Layanan Custom / ODM OEM / conto
MOQ 3000 pcs. Pesenan cilik bisa ditampa yen kita duwe stok.

Pertama, kita duwe sertifikat miturut standar Euro. Lilin kita nganti standar Eropa, dadi sampeyan ora prelu kuwatir karo kualitas lilin. Produk kita diekspor menyang puluhan negara lan wilayah, kayata Amerika Serikat, Rusia, Eropa, Tenggara, lsp. Lan dheweke ditrima kanthi apik dening para pelanggan ing omah lan ing luar negeri.

Kapindho babagan bahan baku, kita nggunakake lilin parafin, lilin kedelai, lilin lebah lan lilin tanduran liyane minangka bahan baku lilin. Lilin kedelai bisa ngemot 10% minyak esensial lan nawakake aroma aroma sing apik banget. Lan lilin kedele ora duwe aditif kimia utawa pewarna.

Katelu kanggo wangi, kita nggunakake luwih saka 100 jinis wangi sing dipilih kanggo lilin. Panyedhiya wangi yaiku aroma CPL lan Firmenich. Kabeh padha ndhuwur merek pemasok wangi ing saindenging jagad. Aroma kasebut bisa digunakake kanthi nggunakake wewangian uga minyak esensial, lan bakal mbantu sampeyan nggawe suasana sing nyenengake. Kanggo aroma kasebut, kita bisa nyedhiyakake macem-macem aroma kaya sing sampeyan karepake. Yen seneng mambu banget, sampeyan bisa milih lenga 10% ing lilin; yen sampeyan seneng mambu alus, sampeyan bisa milih lenga 5% ing lilin.

Kajaba iku, kita duwe desain dhewe lan berkembang departemen, lan kita bisa nyedhiyani layanan ODM lan OEM kanggo pelanggan. Kita nawakake layanan lengkap saka konsep awal nganti produk pungkasan sing wis disetujoni. Desainer profesional kita bakal mbantu nggayuh tujuan.

Gambar rinci

1
2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Newsletter Tetep dianyari kanggo Pembaruan

    Ngirim