Grosir matte frosted custom Glass reed diffuser lilin Pabrik kapal lan pabrikan | Winner
INDUSTRI WINBY & TRADE TERBATAS
Lilin Pabrikan Profesional Wis 20 taun

matte frosted custom Glass reed diffuser lilin Kapal

Katrangan singkat:

Warna ungu romantis matte frosted Kaca kustom Wangi Lilin Jar / lilin Kapal dengan tutup

1. Botol lilin iki digawe nganggo kaca es lan tutup pring, permukaane apik banget. 

2. Jar lilin bisa digawe kanthi macem-macem ukuran & warna, kita nampa requriment pelanggan. 

3. Kita uga bisa nyithak logo pelanggan ing ndhuwur cangkir.

Ukuran: 6.2cm (Jembar) * 8.1cm (Dhuwur) 8.2cm (Lebar) * 9.8cm (Dhuwur) 10.2cm (Lebar) * 13.1cm (Dhuwur)

  • lin
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • Pinterest

Detail Produk

Vedio

Tag Produk

toples kaca frosted wadhah lilin kosong kanggo nggawe lilin

Kapal lilin kaca iki nduweni ukuran lan warna sing beda-beda. Sampeyan bisa milih warna saka kertu pantone. Mesthi wae, kita bisa nyedhiyani layanan conto kanggo sampeyan.

Sampeyan bisa nggawe jar lilin kaca tihang lan wadhah diffuser alang-alang minangka set, lan nggunakake kothak hadiah kanggo dikemas, sing bisa nambah kualitas lan bahan produk.

Uga, jar lilin iki wis disemprot nganggo cet lingkungan adhedhasar banyu. Dadi ramah lingkungan lan sampeyan ora prelu kuwatir babagan kualitase.

Kapal lilin kaca sing adol panas wis dipuji para pelanggan lan wis didol ing pirang-pirang negara lan wilayah.

Rampung Frost / matte
Ukurane D6.2CM * H8.1CM D10.2CM * H13.1CMM: D8.2CM * H9.8CM
Materi Cangkir kaca frosted lan tutup pring
Bobot 175g 225g 450g
Tutup Tutup kayu utawa tutup pring, logo bisa diukir ing tutup
Werna Putih, ireng, abu-abu, bisa disesuaikan
Panganggone Pembuatan lilin / Dekorasi omah
Layanan Layanan khusus / ODM OEM / layanan sampel
MOQ 3000 pcs. Pesenan cilik bisa ditampa yen kita duwe stok.

Kendi lilin kaca bisa digawe ing macem-macem efek, amarga matte 、 frosted 、 polesan 、 nyemprot. Sampeyan bisa milih efek sing disenengi. Mesthi, yen sampeyan pengin nyithak logo utawa label dhewe ing cangkir kaca, bisa uga bisa. Sampeyan mung kudu ngirim desain, bisa nggawe rendering kanggo sampeyan minangka referensi.

Kajaba iku, sampeyan bisa milih macem-macem tutup kanggo barang sampeyan. Kita duwe tutup pring lid tutup kayu 、 tutup logam, sing ana ing toples kaca.

Pungkasan, babagan pengepakan, kita nggunakake tas gelembung kolom udara kanggo mbungkus wadhah lilin kaca supaya ora rusak nalika transportasi. Kita bakal nglindhungi produk kanthi maksimal, supaya produk bisa dikirim kanthi aman menyang pelanggan.

Mangkene sawetara komentar apik saka para pelanggan:

Candle holder4
Candle holder1
Candle holdervv2

16


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Newsletter Tetep dianyari kanggo Pembaruan

    Ngirim