Jar Grosir Lilin Kaca Matte Frosted Grosir ukuran multi bening kanthi pabrik tutup lan pabrikan | Winner
INDUSTRI WINBY & TRADE TERBATAS
Lilin Pabrikan Profesional Wis 20 taun

Jar ukuran Lilin Matte Frosted Kaca kanthi ukuran multi-ukuran kanthi tutup

Katrangan singkat:

Bahan kaca tahan lama kanthi glas ireng matt sing apik, tutup kayu pring asli duwe ambu ora enak sing ora mengaruhi panggunaan. Yen dibandhingake karo plastik, gelas luwih sehat lan luwih aman lan gampang diresiki. Tutup kayu lan dering segel silikon nyegah hawa mlebu, nggawe lingkungan sing ditutup lan njaga supaya isi tetep garing.

Werna: Frost bening

Panggunaan: Cocog kanggo nggawe lilin, nyimpen kabeh jinis pari-parian, cookie, gula, teh, almond, kopi, glepung, rempah-rempah lan liya-liyane, nyukupi kabutuhan saben dinane.

 

  • lin
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • Pinterest

Detail Produk

Tag Produk

Jar ukuran Lilin Matte Frosted Kaca kanthi ukuran multi-ukuran kanthi tutup

1. Mesin blast / dipencet, digunakake ing restoran / hotel / omah / pesta dll.
2. Logo sing disesuaikan, pola, ukuran lan warna lan liya-liyane bisa ditindakake miturut gambar sampeyan.
3. Eco-friendly lan non-beracun, bahan aman kelas kaca awak. Ora ngemot BPA, timah, kadmium utawa barang-barang sing mbebayani tumrap awak manungsa. Pengemasan ekspor sing aman lan kuat njamin kiriman aman.

Kanthi tembung, ukuran 、 logo 、 warna kabeh bisa disesuaikan, mesthine bisa menehi kualitas apik, rega substansial lan peringkat sawise layanan penjualan.

Rampung Frost / matte
Ukurane D7.2cm * H9.1cm D8.2cm * H9.8cm D9cm * H11cm D10cm * H13cm
Materi Cangkir kaca frosted lan tutup pring
Bobot 225g 345g 420g 630g
Werna Putih, ireng, abu-abu, warna bisa disesuaikan
Panganggone Pembuatan lilin / Dekorasi omah
Layanan Custom / ODM OEM / conto
MOQ 3000 pcs. Pesenan cilik bisa ditampa yen kita duwe stok.

Gambar rinci

 

Kaping kabeh, kita duwe sertifikat miturut standar Euro. Lilin kita nganti standar Eropa, dadi sampeyan ora prelu kuwatir karo kualitas lilin. Produk kita diekspor menyang puluhan negara lan wilayah, kayata Amerika Serikat, Rusia, Eropa, Tenggara, lsp. Lan dheweke ditrima kanthi apik dening para pelanggan ing omah lan ing luar negeri.

Saliyane, wadhah lilin kaca digunakake karo bahan baku bermutu lan gelas ramah lingkungan, sing mesthi kaca ora luwih asor lan ora bakal nyebabake wong liya. Kasedhiya macem-macem jinis lilin kaca kanggo pilihan sampeyan, kayata toples kaca tunjang, toples mason, toples kaca squire, botol lilin kaca pudding, botol kaca gaya yankee, lsp.

Menapa malih, toples lilin kaca bisa digawe ing macem-macem efek, amarga matte 、 frosted 、 polesan 、 nyemprot. Sampeyan bisa milih efek sing disenengi. Mesthi, yen sampeyan pengin nyithak logo utawa label dhewe ing cangkir kaca, bisa uga bisa. Sampeyan mung kudu ngirim desain, bisa nggawe rendering kanggo sampeyan minangka referensi.

Kajaba iku, sampeyan bisa milih macem-macem tutup kanggo barang sampeyan. Kita duwe tutup pring lid tutup kayu 、 tutup logam, sing ana ing toples kaca.

Candle holdervv2 Candle holder3 Candle holder1 Candle holder4

Pungkasan, babagan pengepakan, kita nggunakake tas gelembung kolom udara kanggo mbungkus wadhah lilin kaca supaya ora rusak nalika transportasi. Kita bakal nglindhungi produk kanthi maksimal, supaya produk bisa dikirim kanthi aman menyang pelanggan.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Newsletter Tetep dianyari kanggo Pembaruan

    Ngirim