Warta
INDUSTRI WINBY & TRADE TERBATAS
Lilin Pabrikan Profesional Wis 20 taun

Warta

  • Customer Reviews

    Ulasan Pelanggan

    Sawise suwene pembangunan ing industri lilin, kita lilin Winby wis nglumpukake akeh pelanggan lan entuk pujian saka pirang-pirang negara. Ing ngisor iki minangka pangenalan pelanggan babagan produk lan layanan kita. ▶ iki apik tenan, lan aku nyoba lilin ...
    Waca liyane
  • Company Activities

    Kegiatan Perusahaan

    Kita nganakake rapat tahunan minggu kepungkur, dadi wayahe nyenengake, lan kabeh wong isih bisa eling. Papan latar mburi sing dirancang khusus kanggo rapat tahunan. Kabeh wong wis macak lan mlaku nganggo klambi sing paling apik. Apa ora ana rasa kedekatan babagan ...
    Waca liyane
  • Exhibition

    Pameran

    Perusahaan lilin Winby minangka perusahaan profesional kanggo ngasilake lilin wangi, toples lilin, lilin pilar lan lilin seni. Wis pirang-pirang taun melu ing Pameran Canton, lan narik luwih akeh pelanggan saka pirang-pirang negara ing saindenging jagad. Nganti saiki, kita isih utama ...
    Waca liyane
  • Precautions for glass jar

    Pancegahan kanggo jar kaca

    Pancegahan panggunaan toples kaca: botol lilin kaca Winby wis dites lan diperiksa sadurunge ditinggal pabrik. Sanajan mangkono, nalika nggunakake, sampeyan isih kudu menehi perhatian: ☞Hapus bahan kemasan kasebut kanthi tliti supaya ora sidik driji utawa goresan ...
    Waca liyane
  • Use of scented candles

    Gunakake lilin wangi

    Pambuka lilin wangi Lilin aromaterapi wis dadi cara kanggo nyetel rasa urip. Lilin wangi duwe wewangian sing seger lan nyenengake. Lilin wangi minangka lilin kerajinan. Dheweke katon apik lan warnane apik. Tanduran alami ...
    Waca liyane
  • Matters needing attention

    Prakara sing perlu digatekake

    Kendi lilin kaca Winby wis dites lan dipriksa kanthi ketat sadurunge dikirim. Sanajan ngono, nalika digunakake, sampeyan isih kudu nggatekake: ☞ Nyopot bungkus kasebut kanthi tliti supaya ora sidik driji utawa goresan ing jar. ☞ Umume, cangkir kaca wis disemprot nganggo banyu ...
    Waca liyane
  • Produk sing gegandhengan

    Lilin aromaterapi wis dadi cara kanggo ngatur rasa urip. Lilin wangi duwe wewangian sing seger lan nyenengake. Lilin wangi minangka lilin kerajinan. Dheweke katon apik lan warnane apik. Minyak esensial tanduran alami sing ana ing ...
    Waca liyane
  • Pameran Canton

    Perusahaan lilin Winby kita minangka perusahaan profesional kanggo ngasilake lilin wangi, toples lilin, lilin pilar lan lilin seni. Wis pirang-pirang taun melu ing Pameran Canton, lan narik luwih akeh pelanggan saka pirang-pirang negara ing saindenging jagad. Nganti saiki, kita isih ...
    Waca liyane

Newsletter Tetep dianyari kanggo Pembaruan

Ngirim