Warta - Kegiatan Perusahaan
INDUSTRI WINBY & TRADE TERBATAS
Lilin Pabrikan Profesional Wis 20 taun

Kegiatan Perusahaan

Kita nganakake rapat tahunan minggu kepungkur, dadi wayahe nyenengake, lan kabeh wong isih bisa eling.

Papan latar mburi sing dirancang khusus kanggo rapat tahunan. Kabeh wong wis macak lan mlaku nganggo klambi sing paling apik. Apa ora ana rasa kedekatan babagan pemotretan gedhe?

Budaya perusahaan kaya ngono ing perusahaan sing ora bisa nresnani?

Kepiye rapat tahunan sing hebat kaya ngono tanpa panganan! Tabel sing kebak panganan sing akeh kanggo ngicipi rasa kita. Sayuran, daging, woh, roti, kabeh kasedhiya.

Acara kasebut nuduhake gaya staf, kohesi lan kekuwatan tim sentral, lan pengarepan mbesuk.

Aku seneng banget karo lagu, tresna marang kulawarga liyane, kita kabeh seneng banget, aku yakin manawa mbesuk kita bakal bisa nggarap sampeyan kanthi bebarengan nggawe kecemerlangan!

Nggawe "kualitas sing sampurna lan reputasi sing apik" minangka prinsip pangembangan, kita pengin nggawe kanca karo wong-wong saka kabeh lapangan kanggo berkembang bebarengan lan entuk kamakmuran sing langgeng.

1
2

Wektu kiriman: Jan-28-2021

Newsletter Tetep dianyari kanggo Pembaruan

Ngirim