Warta - Ulasan Pelanggan
INDUSTRI WINBY & TRADE TERBATAS
Lilin Pabrikan Profesional Wis 20 taun

Ulasan Pelanggan

Sawise suwene pembangunan ing industri lilin, kita lilin Winby wis nglumpukake akeh pelanggan lan entuk pujian saka pirang-pirang negara. Ing ngisor iki minangka pangenalan pelanggan babagan produk lan layanan kita.

▶ iki apik tenan, lan aku nyoba lilin lan bisa mlaku kanthi apik, nanging butuh 2-3 jam kanggo nggawe kolam sing nyawiji kanthi sampurna. nanging umume aku seneng produk iki. Muga-muga ana pilihan, kayata diameter sumbu kanggo jar duwe diameter 7-8cm.

▶ Wendy dadi kontakku kanggo pesen iki lan layanan pelanggan apik banget! Aku nyaranake supaya bisa ngatasi perusahaan iki.

▶ Aku pesen toples gelas ireng, padha persis karo gambar. Aku luwih seneng ngirim kapal sing luwih cepet, nanging meh tekan pas bakule ujar, lan aku bakal nampa info pengiriman lan pelacakan. Paket kasebut dikemas kanthi apik lan metu saka 300 toples, mung siji sing rusak.

▶ Aku seneng banget karo kualitas lan tampilan produk iki. Aku golek jar pengganti kanggo bisnis lilin lan entuk pesenan botol emas putih mateng 14oz kanthi tutup kayu. Aku nampa pesenanku kanthi cepet yen dikira saka China. Aku ngarep-arep nggawe pesanan akeh ing wektu cedhak nalika aku entuk MOQ 1.000 unit.

▶ Lilin lilin lebah kualitas apik. Kanthi ati-ati dikemas lan dikirim ing wektu sing tepat. Layanan cepet lan grapyak. Bakal pesen maneh.

▶ Tutup padha persis kaya sing dijelasake lan layanane apik banget. Aku mesthi marem.

▶ sumbu kayu sing apik lan diobong kanthi apik. Wendy Fu pancen profesional banget lan bisa komunikasi. dheweke bakal menehi saran apa sing sampeyan butuhake. rega uga jujur. matur nuwun!

Ing ngisor iki gambar saka para pelanggan.

 

 

beeswax candle
23
4

Wektu kiriman: Feb-07-2021

Newsletter Tetep dianyari kanggo Pembaruan

Ngirim