Warta Perusahaan |
INDUSTRI WINBY & TRADE TERBATAS
Lilin Pabrikan Profesional Wis 20 taun

Warta Perusahaan

  • Customer Reviews

    Ulasan Pelanggan

    Sawise suwene pembangunan ing industri lilin, kita lilin Winby wis nglumpukake akeh pelanggan lan entuk pujian saka pirang-pirang negara. Ing ngisor iki minangka pangenalan pelanggan babagan produk lan layanan kita. ▶ iki apik tenan, lan aku nyoba lilin ...
    Waca liyane
  • Company Activities

    Kegiatan Perusahaan

    Kita nganakake rapat tahunan minggu kepungkur, dadi wayahe nyenengake, lan kabeh wong isih bisa eling. Papan latar mburi sing dirancang khusus kanggo rapat tahunan. Kabeh wong wis macak lan mlaku nganggo klambi sing paling apik. Apa ora ana rasa kedekatan babagan ...
    Waca liyane
  • Exhibition

    Pameran

    Perusahaan lilin Winby minangka perusahaan profesional kanggo ngasilake lilin wangi, toples lilin, lilin pilar lan lilin seni. Wis pirang-pirang taun melu ing Pameran Canton, lan narik luwih akeh pelanggan saka pirang-pirang negara ing saindenging jagad. Nganti saiki, kita isih utama ...
    Waca liyane

Newsletter Tetep dianyari kanggo Pembaruan

Ngirim