pilar lilin Produsen & Pemasok - Pabrik lilin pilar China
INDUSTRI WINBY & TRADE TERBATAS
Lilin Pabrikan Profesional Wis 20 taun

lilin tiang

  • Natural Bee wax Candle for decorative

    Lilin Lebah Alam Lilin kanggo dekorasi

    Lilin pilar lebah sing apik

    Lebah lebah paling murni lan paling ora diproses kanggo kabeh lilin. Lilin lebah sing luar biasa dawa lan aromatik, lilin lebah ngobong resik lan bebas saka soot, ngetokake ion negatif sing nyuceni udara.

    Iki lilin lilin lebah nyata lan mambu sing apik banget. Dheweke ora ngetokake toksin menyang udhara sing sampeyan ambegan, nanging seger hawa ing omah sampeyan.

    Model: P01F 、 P02F

    Ukuran: D6.8cm * H8.3cm D6.8cm * H15cm

     

  • 7.8 inch height Paraffin wax pillar candle

    7,8 inci lilin pilar lilin parafin

    Lilin pilar kasebut nganggo lilin sing kobong sing bersih, sutra katun alami, tanpa netes lan tanpa asap.

    Lilin bentuk pilar iki digawe nganggo lilin kelas panganan lan sutra katun sing berkualitas. Gabungan saka rong unsur kasebut pungkasane bakal ngasilake kobongan sing resik lan tanpa asap.

    ☞ Werna: warna-warni, kuning putih, jambon, oranye, lan liya-liyane

    ☞ Ukuran: D7.5cm * H20cm

    ☞ Bahan: 100% lilin parafin

    ☞ Kabeh lilin bisa diproduksi kanthi wangi lan tanpa aroma minangka syarat pelanggan.

     

  • 100% pure natural beeswax pillar candle

    Lilin tiang lebah alami murni 100%

    Lilin tiang lebah alami murni 100%

    Nyedhiyakake layanan conto kanggo dekorasi omah

    Model: PG11F

    Ukuran: D6.8cm * H8.3cm

    Kita duwe pengalaman akeh, teknologi diwasa ing pasar lilin meh 20 taun.

    Kita nyedhiyakake layanan pelanggan ODM OEM.

    kita ngarepake bakal dadi mitra jangka panjang ing China.

     

Newsletter Tetep dianyari kanggo Pembaruan

Ngirim