WINBY INDUSTRI & TRADE LIMITED
Lilin Manufaktur Profesional Kanggo 20 taun

lilin pilar

  • P22F Private custom scented handmade beeswax candle

    P22F Lilin lebah buatan tangan wangi khusus pribadi

    Warna lan ukuran khusus logo sing dicithak

    Nyedhiyani layanan sampel kanggo dekorasi omah

    Model: P22F

    Ukuran :D 5cm * H10cm

    Kita duwe pengalaman sugih, teknologi diwasa ing pasar lilin meh 20 taun.

    Kita nyedhiyakake layanan pelanggan OEM ODM.

    kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China.

  • P20F P21F Wholesale private customized square beeswax handmade

    P20F P21F Grosir pribadi kothak beeswax gawenan tangan

    Warna lan ukuran khusus logo sing dicithak

    Nyedhiyani layanan sampel kanggo dekorasi omah

    Model: P20F/P21F

    Ukuran :D 5cm * H5cm / D6cm * H7.5cm

    Kita duwe pengalaman sugih, teknologi diwasa ing pasar lilin meh 20 taun.

    Kita nyedhiyakake layanan pelanggan OEM ODM.

    kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China.

  • P18F P19F Wholesale cylindrical beeswax column waxes of different shapes and fragrances

    P18F P19F Grosir lilin kolom lilin tawon silinder saka macem-macem wangun lan wewangen

    Warna lan ukuran khusus logo sing dicithak

    Nyedhiyani layanan sampel kanggo dekorasi omah

    Model: P18F/P19F

    Ukuran :D 7cm * H7cm / D5cm * H10cm

    Kita duwe pengalaman sugih, teknologi diwasa ing pasar lilin meh 20 taun.

    Kita nyedhiyakake layanan pelanggan OEM ODM.

    kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China.

  • Natural Bee wax Candle for decorative

    Natural Bee Wax Lilin kanggo dekoratif

    Lilin pilar tawon

    Beeswax paling murni lan paling ora diproses saka kabeh lilin lilin. Lilin beeswax sing kobong banget dawa lan aromatik alami, ngobong resik lan bebas jelaga, ngetokake ion negatif sing ngresiki hawa.

    Iki minangka lilin beeswax nyata lan mambu sing apik banget. Dheweke ora ngetokake racun menyang udhara sing sampeyan ambegan, nanging nggawe seger ing omah sampeyan.

    Model: P01F, P02F

    Ukuran: D6.8cm * H8.3cm D6.8cm * H15cm

     

  • 7.8 inch height Paraffin wax pillar candle

    7,8 inch dhuwur Paraffin lilin pilar

    Lilin pilar iki kanthi lilin kobong sing resik, sumbu katun alami, tanpa netes lan tanpa asap.

    Lilin bentuk pilar iki digawe nganggo lilin bahan pangan lan sumbu katun sing berkualitas tinggi. Kombinasi saka rong unsur iki pungkasane bakal nyebabake kobong sing resik lan tanpa asap.

    ☞ Werna: warna-warni, kuning putih, jambon, oranye, lan liya-liyane

    ☞ Ukuran: D7.5cm * H20cm

    ☞ Bahan: 100% parafin wax

    ☞Kabeh lilin bisa diprodhuksi scented lan unscented minangka requirement pelanggan.

     

  • 100% pure natural beeswax pillar candle

    100% lilin pilar beeswax alami murni

    100% lilin pilar beeswax alami murni

    Nyedhiyani layanan sampel kanggo dekorasi omah

    Model: PG11F

    Ukuran: D6.8*8.3 cm

    Kita duwe pengalaman sugih, teknologi diwasa ing pasar lilin meh 20 taun.

    Kita nyedhiyakake layanan pelanggan OEM ODM.

    kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China.

     

Newsletter Tetep dirungokake kanggo Update

Ngirim