Lilin Hadiah Wajan Timah Werna Grosir kanthi pabrik lilin kedelai alami lan produsen | Winner
INDUSTRI WINBY & TRADE TERBATAS
Lilin Pabrikan Profesional Wis 20 taun

Lilin Hadiah Wewang Timah Wewangian kanthi lilin kedelai alami

Katrangan singkat:

Lilin ALAM 100% - Digawe nganggo lilin kedelai murni 100%. Nyedhiyakake kobong sing luwih resik, luwih dawa maneh. Sanajan wae ora ana asap ireng, luwih sehat, ora bahaya kanggo awak lan lingkungan manungsa. Menehi kebahagiaan gondho sing wis dibersihake lan tahan lama.

Dheweke cocog kanggo preinan utawa acara khusus, kayata valentine's Day, Dina Ibu, ulang tahun, liburan, ulang taun.

Lilin aromaterapi ngilangake ambu sing ora enak lan ambu sing ora dikarepake kanthi efektif, njaga hawa sing resik lan seger. Apik kanggo ngatasi stres.    

Model: L01H

Ukuran: 6.2cm (Jembar) * 5 cm (Dhuwur)

 

  • lin
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • Pinterest

Detail Produk

Video

Tag Produk

Lilin timah lilin kedelai mini tanpa smok kanthi warna-warni

Lilin kasebut ditutup kanthi tampilan sing apik banget, gampang kanggo sampeyan nggawa ing endi wae!

Nggawe swasana ati sing ningkatake swasana ati lan santai kanggo sampeyan lan tamu, uga dadi hadiah sing cocog kanggo acara apa wae!

Wadhah lilin lucu, cocog kanggo dekorasi omah utawa nyimpen sawetara barang sing wis entek. Desain plancongan cilik luwih gampang digunakake kanggo plancongan lan gampang dikemas kanggo plancongan tanpa kuwatir kontainer rusak.

Layanan conto kasedhiya.

Materi Kaleng bisa + lilin parafin / lilin kedelai + sutra katun + tutup logam
Ukurane 6.2cm (Jembar) * 5cm (Dhuwur)
Logo Custom minangka syarat pelanggan
Bobot reged 95g
Wangi Saka CPL & Symrise. 2%, 3%, 5%, 10% bisa dipilih
Panganggone Dekorasi omah kanggo yoga, festival, hotel, pesta, pesta, spa lan pijet.
Layanan Custom / ODM OEM / conto
MOQ 3000 pcs. Pesenan cilik bisa ditampa yen kita duwe stok.

Pertama, kita duwe sertifikat miturut standar Euro. Lilin kita nganti standar Eropa, dadi sampeyan ora prelu kuwatir karo kualitas lilin. Produk kita diekspor menyang puluhan negara lan wilayah, kayata Amerika Serikat, Rusia, Eropa, Tenggara, lsp. Lan dheweke ditrima kanthi apik dening para pelanggan ing omah lan ing luar negeri.

Kapindho babagan bahan baku, kita nggunakake lilin parafin, lilin kedelai, lilin lebah lan lilin tanduran liyane minangka bahan baku lilin. Lilin kedelai bisa ngemot 10% minyak esensial lan nawakake aroma aroma sing apik banget. Lan lilin kedele ora duwe aditif kimia utawa pewarna.

Katelu kanggo wangi, kita nggunakake luwih saka 100 jinis wangi sing dipilih kanggo lilin. Panyedhiya wangi yaiku aroma CPL lan Firmenich. Kabeh padha ndhuwur merek pemasok wangi ing saindenging jagad. Aroma kasebut bisa digunakake kanthi nggunakake wewangian uga minyak esensial, lan bakal mbantu sampeyan nggawe suasana sing nyenengake. Kanggo aroma kasebut, kita bisa nyedhiyakake macem-macem aroma kaya sing sampeyan karepake. Yen seneng mambu banget, sampeyan bisa milih lenga 10% ing lilin; yen sampeyan seneng mambu alus, sampeyan bisa milih lenga 5% ing lilin.

Kajaba iku, kita duwe desain dhewe lan berkembang departemen, lan kita bisa nyedhiyani layanan ODM lan OEM kanggo pelanggan. Kita nawakake layanan lengkap saka konsep awal nganti produk pungkasan sing wis disetujoni. Desainer profesional kita bakal mbantu nggayuh tujuan.

 

Gambar rinci

3
2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Newsletter Tetep dianyari kanggo Pembaruan

    Ngirim