Produsen & Pemasok Produk - Pabrik Produk China
INDUSTRI WINBY & TRADE TERBATAS
Lilin Pabrikan Profesional Wis 20 taun

Produk

  • Hot selling frosted glass candle jars with lid

    Botol lilin kaca es sing adol panas karo tutupe

    Wadah lilin kosong kaca iki nduweni telung ukuran supaya sampeyan bisa nggawe lilin wangi kaca lilin sing beda.

    Kapal lilin bisa digawe kanthi macem-macem warna, sampeyan bisa milih warna favorit saka kertu Pantone, lan kita bisa menehi layanan conto kanggo sampeyan.

    Barang: A07M 、 A08M 、 A09M

    Ukuran: D8.2CM * H9.8CM / D9.2CM * H11CM / D10.2CM * H13.1CM

  • multi-color glass jar candle with lid

    lilin jar kaca multi-warna kanthi tutup

    ● Werna lan ukuran khusus logo sing dicithak

    ● Nyedhiyakake layanan conto

    ● Lilin jar sing nganggo frosted sing alus kasebut bisa ndadekake cahya nyala nyala nalika kobong

    ● Digawe saka lilin kedelai alami kanthi sumbu katun

    ● Wewangian sing apik banget ditambah karo kabeh minyak esensial alami

    ● Kita nyedhiyakake layanan pelanggan ODM OEM.

    Model: A02M

    Ukuran: D6.2CM * H8.1CM

     

  • Polished glass jar scented candle with bamboo lid

    Jar lilin wangi sing wis dipoles nganggo tutup pring

    1. Lilin kompak luwih gampang digawa ing endi wae.

    2. Nggawe swasana ningkatake swasana ati lan santai kanggo sampeyan, uga dadi hadiah sing ideal kanggo acara apa wae!

    3. Nyuwun kanca utawa kulawarga ing omah sampeyan supaya bisa ngrasakake rasa nganggo lilin wangi alami, nikmati wektu sing berkualitas karo kulawarga lan kanca-kanca.

    Model: A03P

    Ukuran: D7.2CM * H9.1CM

     

  • matte frosted custom Glass reed diffuser candle Vessel

    matte frosted custom Glass reed diffuser lilin Kapal

    Warna ungu romantis matte frosted Kaca kustom Wangi Lilin Jar / lilin Kapal dengan tutup

    1. Botol lilin iki digawe nganggo kaca es lan tutup pring, permukaane apik banget. 

    2. Jar lilin bisa digawe kanthi macem-macem ukuran & warna, kita nampa requriment pelanggan. 

    3. Kita uga bisa nyithak logo pelanggan ing ndhuwur cangkir.

    Ukuran: 6.2cm (Jembar) * 8.1cm (Dhuwur) 8.2cm (Lebar) * 9.8cm (Dhuwur) 10.2cm (Lebar) * 13.1cm (Dhuwur)

  • Promotional Custom Luxury Soy Wax Scented Candles Gift Set

    Promosi Hadiah Lilin Wangi Kue Lilin Promosi

    KUNCI AROMATERAP SOY ALAM: ngobong 45 ~ 50 jam wektu kobong kanthi rata tanpa asap ireng. Wangi seger lan legi kanggo omah, unik, santai lan nyenengake.

    Wangi kasebut nyenengake lan nyenengake, lan desaine cukup elegan. Kita duwe dhaptar aroma dhewe lan atusan wangian sing bisa dipilih.

    Model: A07M-LT

    Ukuran: L10.3cm * W10.3cm * H12.2cm

    Wewangian: Lavender, Vanilla, Strawberry, Rose, lsp.

  • woven cotton candle wick for DIY

    anyaman lilin katun kanggo DIY

    anyaman lilin katun kanggo DIY

    Ukuran khusus lan dilapisi lilin kedele

    Nyedhiyakake layanan conto kanggo nggawe lilin DIY

    Ukuran: L200mm / 150mm / 120mm

    Kita duwe pengalaman akeh, teknologi diwasa ing pasar lilin meh 20 taun.

    Kita nyedhiyakake layanan pelanggan ODM OEM.

    kita ngarepake bakal dadi mitra jangka panjang ing China.

  • Home Decoration Natural Scented soy Wax Cube Melts tarts

    Dekorasi Rumah Kedelokan Wau Kubus Wangi Alami Wutah tart

    ● Digawe saka lilin kedelai alami, tungku lilin sing diwutahake kanggo tangan iki bisa diobong kanthi resik lan gampang digunakake. Peleburan lilin minangka alternatif sing luwih aman kanggo lilin tradisional, mula sampeyan bisa ngrasakake wangi.

    ● Kuburan lilin sing lebur iki bakal ngebaki ruangan sampeyan kanthi aroma sing nyenengake. Cocog kanggo kamar turu, ruang tamu, jedhing, kantor, lan ing endi wae liya sing pengin seger.

    ● kita nampa kustomisasi, sampeyan bisa ngirim desain dhewe utawa label pribadi, bisa nggawe sampeyan conto dhisik lan muasake panjaluk sampeyan.

    Model: XP01

    Ukuran: 7.5cm (Panjang) * 5.5cm (Jembar) * 2.3cm (Dhuwur)

     

     

  • Decorative 4OZ metal tin cans for making candles

    Kaleng timah logam 4OZ hiasan kanggo nggawe lilin

    Kanthi tutup awak lan logam bunder, toples timah lilin iki cocok kanggo nggawe lilin. Kajaba iku, ukurane cilik lan bobote ringan, mula bisa nggawa kanthi portabel. Sampeyan bisa nyelehake lilin kedele menyang komplong iki, lan pusatake siki menyang lilin DIY, sing apik banget.

    Barang: KL01H

    Ukuran: D7cm * H4.9cm

  • Organic hemp wicks coated in beeswax

    Sikat rami organik dilapisi lebah lebah

    Sikat rami organik dilapisi lebah lebah

    Pre-tab lan pre-wax

    Nyedhiyakake layanan conto kanggo nggawe lilin DIY

    Ukuran: D2mm, L200mm / 150mm / 120mm

    Kita duwe pengalaman akeh, teknologi diwasa ing pasar lilin meh 20 taun.

    Kita nyedhiyakake layanan pelanggan ODM OEM.

    kita ngarepake bakal dadi mitra jangka panjang ing China.

  • mason glass jar custom scented candle with metal lid

    jar kaca mason lilin wangi khusus kanthi tutup logam

    jar kaca jar lilin wangi khusus
    Werna lan ukuran khusus logo sing dicithak
    Nyedhiyakake layanan conto kanggo dekorasi omah

    Model: CB01MZ
    Ukuran: 8.8cm (Jembar) * 8.5cm (Dhuwur)
    Kita duwe pengalaman akeh, teknologi diwasa ing pasar lilin meh 20 taun.
    Kita nyedhiyakake layanan pelanggan ODM OEM.
    kita ngarepake bakal dadi mitra jangka panjang ing China.

     

  • Frosted matte glass empty candle jars vessels

    Pembuluh lilin kosong kaca matte frosted

    Piala lilin matte iki misuwur banget karo para pelanggan ing saindenging jagad. Kita duwe macem-macem warna kanggo milih pelanggan. Kabeh wadhah lilin dipasang nganggo tutup kayu utawa pring. Kita uga bisa nyedhiyakake layanan khusus kanggo para pelanggan, kayata nyithak logo perusahaan ing cangkir utawa nggawe stiker lan nggawe kothak warna.

    Barang: A02M 、 A03M 、 A07M

    Ukuran: D6.2CM * H8.1CM 、 D7.2CM * H9.1CM 、 D8.2CM * H9.8CM

    Werna: kita bisa nggawe warna sing disesuaikan.

     

  • mini mason glass scented candle gift 

    hadiah lilin wangi kaca mini mason 

    Lilin jar kaca mason iki akeh warna, kayata jambon / ijo / biru / abang, kita nampa warna kustom.

    Dheweke ora beracun, mula ora bakal ngeculake racun ing udara nalika lagi kobong. Lilin kedelai uga duwe wektu kobong luwih alon saengga aroma kasebut mbebasake sithik lan suhu kobong luwih adhem dadi luwih awet. Kita nawakake rong jinis finish kanggo lilin wangi, kalebu kaca sing dipoles lan kaca frosted. Yen sampeyan mung pengin jar lilin, kita uga bisa nyedhiyani sampeyan. 

    Model: CB05MZ

    Ukuran: 7.2cm (Jembar) * 6.3m (Dhuwur)

    Wewangian: Lavender 、 Mawar 、 Samudra 、 Apel, lsp.

     

Newsletter Tetep dianyari kanggo Pembaruan

Ngirim