Grosir Promosi Kustom Kemewahan Kedelai Lilin Wangi Lilin Hadiah Set pabrik dan produsen | Winner
INDUSTRI WINBY & TRADE TERBATAS
Lilin Pabrikan Profesional Wis 20 taun

Promosi Hadiah Lilin Wangi Kue Lilin Promosi

Katrangan singkat:

KUNCI AROMATERAP SOY ALAM: ngobong 45 ~ 50 jam wektu kobong kanthi rata tanpa asap ireng. Wangi seger lan legi kanggo omah, unik, santai lan nyenengake.

Wangi kasebut nyenengake lan nyenengake, lan desaine cukup elegan. Kita duwe dhaptar aroma dhewe lan atusan wangian sing bisa dipilih.

Model: A07M-LT

Ukuran: L10.3cm * W10.3cm * H12.2cm

Wewangian: Lavender, Vanilla, Strawberry, Rose, lsp.

  • lin
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • Pinterest

Detail Produk

Vedio

Tag Produk

Set anyar hadiah pribadi matte kaca wangi lilin

Lilin aromaterapi digawe saka minyak esensial lan lilin kedele, sing bisa ngeculake aroma tanpa residu sing ala. Bisa digunakake kanggo ngatasi stres, ningkatake kualitas turu, lan ngresiki hawa ing njero ruangan.

Lilin wangi kaca sing apik uga bisa digunakake kanggo dekorasi omah. Lilin wangi iki minangka hadiah sing apik kanggo kulawarga lan kanca utawa sampeyan uga. Bisa uga hadiah ulang taun, hadiah Natal, hadiah dina Valentine, hadiah dekorasi omah, hadiah keperluan apartemen.

Lilin wangi iki cocog karo hadiah sing apik banget. Sanalika, tutup wadhah lilin kaca nggunakake tutup logam berkualitas tinggi, sing bisa nambah desain produk iki. Kothak.

Jeneng produk Kaleng timah logam
Ukurane D7cm * H4.9cm 
Materi bahan tinplate berkualitas tinggi
Bobot 40g
Tutup Tutup logam
Werna Pola lan warna sing beda-beda
Panganggone Pembuatan lilin / Dekorasi omah
Layanan Layanan khusus / ODM OEM / layanan sampel
MOQ 3000 pcs. Pesenan cilik bisa ditampa yen kita duwe stok.

kita nggunakake luwih saka 100 jinis wangi sing dipilih kanggo lilin. Panyedhiya wangi yaiku aroma CPL lan Firmenich. Kabeh padha ndhuwur merek pemasok wangi ing saindenging jagad. Aroma kasebut bisa digunakake kanthi nggunakake wewangian uga minyak esensial, lan bakal mbantu sampeyan nggawe suasana sing nyenengake. Kanggo aroma kasebut, kita bisa nyedhiyakake macem-macem aroma kaya sing sampeyan karepake. Yen seneng mambu banget, sampeyan bisa milih lenga 10% ing lilin; yen sampeyan seneng mambu alus, sampeyan bisa milih lenga 5% ing lilin.

13
5

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Newsletter Tetep dianyari kanggo Pembaruan

    Ngirim