Produsen & Pemasok lilin wangi - Pabrik lilin wangi China
INDUSTRI WINBY & TRADE TERBATAS
Lilin Pabrikan Profesional Wis 20 taun

lilin wangi

  • multi-color glass jar candle with lid

    lilin jar kaca multi-warna kanthi tutup

    ● Werna lan ukuran khusus logo sing dicithak

    ● Nyedhiyakake layanan conto

    ● Lilin jar sing nganggo frosted sing alus kasebut bisa ndadekake cahya nyala nyala nalika kobong

    ● Digawe saka lilin kedelai alami kanthi sumbu katun

    ● Wewangian sing apik banget ditambah karo kabeh minyak esensial alami

    ● Kita nyedhiyakake layanan pelanggan ODM OEM.

    Model: A02M

    Ukuran: D6.2CM * H8.1CM

     

  • Polished glass jar scented candle with bamboo lid

    Jar lilin wangi sing wis dipoles nganggo tutup pring

    1. Lilin kompak luwih gampang digawa ing endi wae.

    2. Nggawe swasana ningkatake swasana ati lan santai kanggo sampeyan, uga dadi hadiah sing ideal kanggo acara apa wae!

    3. Nyuwun kanca utawa kulawarga ing omah sampeyan supaya bisa ngrasakake rasa nganggo lilin wangi alami, nikmati wektu sing berkualitas karo kulawarga lan kanca-kanca.

    Model: A03P

    Ukuran: D7.2CM * H9.1CM

     

  • Promotional Custom Luxury Soy Wax Scented Candles Gift Set

    Promosi Hadiah Lilin Wangi Kue Lilin Promosi

    KUNCI AROMATERAP SOY ALAM: ngobong 45 ~ 50 jam wektu kobong kanthi rata tanpa asap ireng. Wangi seger lan legi kanggo omah, unik, santai lan nyenengake.

    Wangi kasebut nyenengake lan nyenengake, lan desaine cukup elegan. Kita duwe dhaptar aroma dhewe lan atusan wangian sing bisa dipilih.

    Model: A07M-LT

    Ukuran: L10.3cm * W10.3cm * H12.2cm

    Wewangian: Lavender, Vanilla, Strawberry, Rose, lsp.

  • Home Decoration Natural Scented soy Wax Cube Melts tarts

    Dekorasi Rumah Kedelokan Wau Kubus Wangi Alami Wutah tart

    ● Digawe saka lilin kedelai alami, tungku lilin sing diwutahake kanggo tangan iki bisa diobong kanthi resik lan gampang digunakake. Peleburan lilin minangka alternatif sing luwih aman kanggo lilin tradisional, mula sampeyan bisa ngrasakake wangi.

    ● Kuburan lilin sing lebur iki bakal ngebaki ruangan sampeyan kanthi aroma sing nyenengake. Cocog kanggo kamar turu, ruang tamu, jedhing, kantor, lan ing endi wae liya sing pengin seger.

    ● kita nampa kustomisasi, sampeyan bisa ngirim desain dhewe utawa label pribadi, bisa nggawe sampeyan conto dhisik lan muasake panjaluk sampeyan.

    Model: XP01

    Ukuran: 7.5cm (Panjang) * 5.5cm (Jembar) * 2.3cm (Dhuwur)

     

     

  • mason glass jar custom scented candle with metal lid

    jar kaca mason lilin wangi khusus kanthi tutup logam

    jar kaca jar lilin wangi khusus
    Werna lan ukuran khusus logo sing dicithak
    Nyedhiyakake layanan conto kanggo dekorasi omah

    Model: CB01MZ
    Ukuran: 8.8cm (Jembar) * 8.5cm (Dhuwur)
    Kita duwe pengalaman akeh, teknologi diwasa ing pasar lilin meh 20 taun.
    Kita nyedhiyakake layanan pelanggan ODM OEM.
    kita ngarepake bakal dadi mitra jangka panjang ing China.

     

  • mini mason glass scented candle gift 

    hadiah lilin wangi kaca mini mason 

    Lilin jar kaca mason iki akeh warna, kayata jambon / ijo / biru / abang, kita nampa warna kustom.

    Dheweke ora beracun, mula ora bakal ngeculake racun ing udara nalika lagi kobong. Lilin kedelai uga duwe wektu kobong luwih alon saengga aroma kasebut mbebasake sithik lan suhu kobong luwih adhem dadi luwih awet. Kita nawakake rong jinis finish kanggo lilin wangi, kalebu kaca sing dipoles lan kaca frosted. Yen sampeyan mung pengin jar lilin, kita uga bisa nyedhiyani sampeyan. 

    Model: CB05MZ

    Ukuran: 7.2cm (Jembar) * 6.3m (Dhuwur)

    Wewangian: Lavender 、 Mawar 、 Samudra 、 Apel, lsp.

     

  • matte natural wax scented luxury candles-blue

    lilin alami matte wangi lilin mewah-biru

    Lilin kedelai dicithak logo matte kaca kanthi tutup pring

    Werna lan ukuran khusus logo sing dicithak

    Nyedhiyakake layanan conto kanggo dekorasi omah

    Model: A07M

    Ukuran: D8.2CM * H9.8CM

    Kita duwe pengalaman akeh, teknologi diwasa ing pasar lilin meh 20 taun.

    Kita nyedhiyakake layanan pelanggan ODM OEM.

    kita ngarepake dadi mitra kerja jangka panjang ing China.

     

  • amber glass jar custom fragrance candles

    lilin kaca kaca amber lilin wangi khusus

    Logo kustom dicetak sutra

    Mupangate:
    1. Lilin wangi iki duwe warna sing beda lan alus. Saben wong duwe wewangian sing santai. Rasakake karo wong sing istimewa.
    2. Non-beracun, kobong resik, 100% sumbu katun, lilin promosi. Bebas asap, karbon sithik
    3. Bahan kedele alami, nggawa aroma alami. Pembakaran sing resik lan organik.
    4. Lilin wangi kedelai kita digawe saka lilin kedelai alami 100% Gratis, Kurang Soot,. Ora ana tugas anti-mbuwang lan kabeh wewangian khusus dicampur dadi lilin kedelai kanggo ngambu aroma sing maksimal.

    Model: D25P

    Ukuran: D7cm * H9.3cm

     

  • three wicks scented natural soy wax candle

    telung wick wangi lilin kedelai alami

    telung wick wangi lilin kedelai alami

    Werna lan ukuran khusus logo sing dicithak

    Nyedhiyakake layanan conto kanggo dekorasi omah

    Model: A06M

    Ukuran: D11.2CM * H8.7CM

    Kita duwe pengalaman akeh, teknologi diwasa ing pasar lilin meh 20 taun.

    Kita nyedhiyakake layanan pelanggan ODM OEM.

    kita ngarepake bakal dadi mitra jangka panjang ing China.

     

     

  • Custom travel tin jar scented candles

    Lilin wangi kaleng plancongan khusus

    Werna lan ukuran khusus logo sing dicithak

    Nyedhiyakake layanan conto kanggo dekorasi omah

    Fitur

    1. Lilin kompak iki ditutup kanthi tampilan sing apik banget, gampang digawa menyang endi wae!
    2. Nggawe swasana ningkatake swasana ati lan santai kanggo sampeyan lan tamu, uga dadi hadiah sing cocog kanggo acara apa wae!
    3. Nyuwun pangunjung, kanca utawa kulawarga menyang omah sampeyan supaya bisa ngrasakake rasa nganggo lilin wangi alami iki!
    4. Gawanen menyang kemah, menyang pantai, kanggo piknik nedha bengi ing taman lan nikmati wektu bermutu karo kulawarga lan kanca-kanca!

    Model: L070

    Ukuran: 6,5 cm (Jembar) * 4,5 cm (Dhuwur)

     

  • Frosted glass soy wax perfumed candle with cotton wick

    Lilin kaca kedelai wangi lilin wangi katun

    Lilin wis dikemas kanthi apik kanggo menehi! Ambune ayu banget alami.

    Lilin kaca iki minangka produk populer, ukurane gedhe lan bisa diobong.

    Yen sampeyan pengin logo sing dikustomisasi, sampeyan cukup ngirim lan kita bakal menehi conto kanggo sampeyan.

    Model: A06M

    Ukuran: D11.2CM * H8.7CM

    Werna: Putih 、 Ireng 、 biru, warna sing disenengi

    Wewangian: Lavender 、 Mawar 、 Stroberi 、 Samodra lsp.

     

  • custom aromatherapy candle

    lilin aromaterapi khusus

    Werna lan ukuran khusus logo sing dicithak

    Nyedhiyakake layanan conto kanggo dekorasi omah

    Kita darmabakti kanggo nggawa kenyamanan, gaya lan kualitas kanggo para klien, kanthi 20 taun pengalaman. Model sing wis dienggo wektu ing saindenging jagad menehi inspirasi marang para desainer kanggo nggawe koleksi unik, sing disambut dening para pencari nilai.

    Model: C01M / C03M

    Ukuran: 8.8cm (Jembar) * 8.8cm (Dhuwur), 9cm (Lebar) * 11cm (Dhuwur)

Newsletter Tetep dianyari kanggo Pembaruan

Ngirim