Produsen & Pemasok lilin wangi - Pabrik lilin wangi China - Bagean 4
INDUSTRI WINBY & TRADE TERBATAS
Lilin Pabrikan Profesional Wis 20 taun

lilin wangi

  • custom cotton wicks scented candles

    lilin katun wangi lilin wangi

    lilin katun wangi lilin wangi
    Werna lan ukuran khusus logo sing dicithak
    Nyedhiyakake layanan conto kanggo dekorasi omah

    Model: B01M
    Ukuran: D5.4 CM * H7.3CM
    Kita duwe pengalaman akeh, teknologi diwasa ing pasar lilin meh 20 taun.
    Kita nyedhiyakake layanan pelanggan ODM OEM.
    kita ngarepake bakal dadi mitra jangka panjang ing China.

     

  • Mini small size scented gift candles

    Lilin hadiah wangi ukuran cilik Mini

    Lilin wangi cangkir puding iki mini banget. Bisa ngemot 65 gram lilin kedele. Ora mung unik nanging uga dilengkapi gabus, sing apik lan praktis. Tekstur matte, sampeyan bisa milih warna sing disenengi, lan logo sing dicithak nganggo sutra. Cocog banget kanggo hadiah promosi lan bisa lelungan.

    Model: B01MZ

    Ukuran: Diameter5.4CM * Dhuwur7.3CM

    Werna: multi-warna, kita nindakake OEM ODM

     

  • hot sale aroma scented candle

    sale panas aroma lilin wangi

    sale panas aroma lilin wangi
    Werna lan ukuran khusus logo sing dicithak
    Nyedhiyakake layanan conto kanggo dekorasi omah

    Model: B01PZ
    Ukuran: D5.4 CM * H7.3CM
    Kita duwe pengalaman akeh, teknologi diwasa ing pasar lilin meh 20 taun.
    Kita nyedhiyakake layanan pelanggan ODM OEM.
    kita ngarepake bakal dadi mitra jangka panjang ing China.

     

  • Paraffin wax glass jar art candle

    Lilin seni jar kaca lilin parafin

    Lilin iki nduwe desain unik, ora mung imut nanging uga ayu. Bentuk bebek cilik nggawe lilin kaca iki luwih apik. Ana ukuran lilin wangi gelas iki kanggo memenuhi macem-macem kebutuhan sampeyan. Cilik banget supaya sampeyan bisa nyekel ing tangan sampeyan. Sampeyan bisa nggunakake kanggo dekorasi omah. Sampeyan bisa nghias kamar turu, sinau lan papan liyane sing sampeyan rasakake.

    Model: B04T B05T

    Ukuran Cilik: D6.4CM * H7.9CM

    Ukuran Gedhe: D6.9CM * H9CM

     

  • luxury decorative soy wax scented candles

    lilin kedelai dekorasi mewah lilin wangi

    lilin kedelai dekorasi mewah lilin wangi
    Werna lan ukuran khusus logo sing dicithak
    Nyedhiyakake layanan conto kanggo dekorasi omah

    Model: CB01M
    Ukuran: 8.8cm (Jembar) * 8.5cm (Dhuwur)
    Kita duwe pengalaman akeh, teknologi diwasa ing pasar lilin meh 20 taun.
    Kita nyedhiyakake layanan pelanggan ODM OEM.
    kita ngarepake bakal dadi mitra jangka panjang ing China.

     

  • Personalized label aromatherapy candle

    Lilin aromaterapi label pribadi

    Lilin kaca jar Mason iki nduweni efek sing polesan lan cilik banget.

    Dheweke cocok kanggo nambah sentuhan dekorasi ing dekorasi ruangan apa wae. Nalika kobong, dheweke bakal nyebar arum sing nyenengake ing udara. Cocog kanggo digunakake saben dinane, pesta, acara, aromaterapi, Spa, Reiki, Meditasi, Kamar Mandi.

    Model: CB01P / CB02P / CB03P

    Ukuran: 8.8cm (Jembar) * 8.5cm (Dhuwur) 7.1cm (Jembar) * 10.4cm (Dhuwur)          

    9cm (Jembar) * 11cm (Dhuwur)

    Werna: Abang, Coklat, critakake warna sing dikarepake, kita bisa nggawe sampeyan khusus

  • frosted glass aroma scented feature candle

    lilin kaca aroma wangi fitur lilin

    lilin kaca aroma wangi fitur lilin
    Werna lan ukuran khusus logo sing dicithak
    Nyedhiyakake layanan conto kanggo dekorasi omah

    Model: CB02M
    Ukuran: 7.1cm (Jembar) * 10.4cm (Dhuwur)
    Kita duwe pengalaman akeh, teknologi diwasa ing pasar lilin meh 20 taun.
    Kita nyedhiyakake layanan pelanggan ODM OEM.
    kita ngarepake bakal dadi mitra jangka panjang ing China.

     

  • Pillar shape natural soy wax fragrance candle

    Lilin bentuk lilin wangi kedelai alami

    Lilin jar Mason kaca matte iki bakal nyedhiyakake luwih saka 30 jam wektu kobong, lan yen wis rampung, wadhah lilin Mason minangka wadhah kaca sing bisa digunakake maneh sing cocog lan ramah lingkungan.

    Lilin iki ambune apik tenan! Pancen kepenginan omahku mambu. Iku kaya rangkulan sing anget. Pancen luar biasa. Ora ngombe peteng karo kukus kaya lilin liyane, bisa dibakar cukup apik.

    Model: CB02MZ

    Ukuran: 7.1cm (Jembar) * 10.4cm (Dhuwur)

     

  • custom Decorative Fragrant scented Glass candle

    lilin kaca wangi Hiasan dekoratif kustom

    Lilin wangi tegese kanggo ngisi ruangan sampeyan kanthi aroma; kita nggunakake minyak esensial paling apik kanggo ngisi ruangan sampeyan kanthi aroma sing indah.

    Lilin sing digawe karo sampeyan lan kulawarga, lilin kedelai 100% Alami iki ora beracun, kobong dawa, digawe nganggo minyak esensial organik lan sumbu katun 100%

    Model: CB03MZ

    Ukuran: 9cm (Jembar) * 11m (Dhuwur)

    Werna: Ijo , Kuning, Biru lsp.

     

  • natural soy mason jar scented candle

    jar wangi kedelai alami

    jar wangi kedelai alami
    Werna lan ukuran khusus logo sing dicithak
    Nyedhiyakake layanan conto kanggo dekorasi omah lan pesta pernikahan

    Model: CB03P
    Ukuran: 9cm (Jembar) * 11m (Dhuwur)
    Kita duwe pengalaman akeh, teknologi diwasa ing pasar lilin meh 20 taun.
    Kita nyedhiyakake layanan pelanggan ODM OEM.
    kita ngarepake bakal dadi mitra jangka panjang ing China.

     

  • Soy wax mason glass jar votive candle

    Lilin kaca mason lilin jar votive

    Lilin jar kaca mason nggunakake lilin kedelai alami 100%, sing ramah lingkungan lan ora beracun. Sampeyan bisa ngemot 250 gram lilin supaya sampeyan bisa ngobong suwe. Label bisa disesuaikan miturut pilihan sampeyan. Werna lilin uga beda-beda gumantung karo wangi sing sampeyan pilih, kayata oranye, jambon, lan biru. Ndadekake hadiah sing sampurna kanggo kanca, anggota kulawarga, utawa kanggo sampeyan dhewe.

    Model: CB03T

    Ukuran: 9cm (Jembar) * 11m (Dhuwur)

     

  • High quality aroma scented candle

    Lilin wangi arum berkualitas tinggi

    Wewangian sing kuwat utawa entheng bisa digawe sesuai karo kebutuhan sampeyan, biasane wangi 1-10%. Lilin wangi kedelai iki minangka lilin sing paling apik lan misuwur ing pasar saiki. Lilin sing digawe kanthi ahli kanthi kualitas apik lan katon apik banget.

    Model: CB04M

    Ukuran: 7.1cm (Jembar) * 5.6m (Dhuwur)

     

Newsletter Tetep dianyari kanggo Pembaruan

Ngirim