Grosir lilin lilin kedelai karo pabrik lan pabrik anyaman biru-putih /. | Winner
INDUSTRI WINBY & TRADE TERBATAS
Lilin Pabrikan Profesional Wis 20 taun

Lilin kedelai nganggo katun sutra-biru / putih

Katrangan singkat:

Lilin kedelai karo sumbu katun

Werna lan ukuran khusus logo sing dicithak

Nyedhiyakake layanan conto kanggo dekorasi omah

Model: A06M

Ukuran: D11.2CM * H8.7CM

Kita duwe pengalaman akeh, teknologi diwasa ing pasar lilin meh 20 taun.

Kita nyedhiyakake layanan pelanggan ODM OEM.

kita ngarepake bakal dadi mitra jangka panjang ing China.

 

  • lin
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • Pinterest

Detail Produk

Vedio

Tag Produk

Lilin kedelai karo sumbu katun

Kita nyediakake lilin kaca wangi, Lampu Teal, lilin Pilar, lilin Votive, wadhah lilin, sumbu lan bahan lilin liyane.

Werna, aroma, logo lan kemasan kabeh bisa disesuaikan !!!

Uga nyedhiyani layanan conto.

Materi Jar lilin kaca frost + lilin kedelai / lilin parafin + tutup kayu
Ukurane D11.2CM * H8.7CM
Logo Custom minangka syarat pelanggan
Bobot lilin 300g
Bobot reged 830g
Wangi Saka CPL & Symrise. 2%, 3%, 5%, 10% bisa dipilih
Panganggone Dekorasi omah kanggo yoga, festival, hotel, pesta, pesta, spa lan pijet.
Layanan Custom / ODM OEM / conto
MOQ 3000 pcs. Pesenan cilik bisa ditampa yen kita duwe stok.

Pertama, kita duwe sertifikat miturut standar Euro. Lilin kita nganti standar Eropa, dadi sampeyan ora prelu kuwatir karo kualitas lilin. Produk kita diekspor menyang puluhan negara lan wilayah, kayata Amerika Serikat, Rusia, Eropa, Tenggara, lsp. Lan dheweke ditrima kanthi apik dening para pelanggan ing omah lan ing luar negeri.

Kapindho babagan bahan baku, kita nggunakake lilin parafin, lilin kedelai, lilin lebah lan lilin tanduran liyane minangka bahan baku lilin. Lilin kedelai bisa ngemot 10% minyak esensial lan nawakake aroma aroma sing apik banget. Lan lilin kedele ora duwe aditif kimia utawa pewarna.

Katelu kanggo wangi, kita nggunakake luwih saka 100 jinis wangi sing dipilih kanggo lilin. Panyedhiya wangi yaiku aroma CPL lan Firmenich. Kabeh padha ndhuwur merek pemasok wangi ing saindenging jagad. Aroma kasebut bisa digunakake kanthi nggunakake wewangian uga minyak esensial, lan bakal mbantu sampeyan nggawe suasana sing nyenengake. Kanggo aroma kasebut, kita bisa nyedhiyakake macem-macem aroma kaya sing sampeyan karepake. Yen seneng mambu banget, sampeyan bisa milih lenga 10% ing lilin; yen sampeyan seneng mambu alus, sampeyan bisa milih lenga 5% ing lilin.

Kajaba iku, kita duwe desain dhewe lan berkembang departemen, lan kita bisa nyedhiyani layanan ODM lan OEM kanggo pelanggan. Kita nawakake layanan lengkap saka konsep awal nganti produk pungkasan sing wis disetujoni. Desainer profesional kita bakal mbantu nggayuh tujuan.

Gambar rinci

IMG_20200519_171600
white (3)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Newsletter Tetep dianyari kanggo Pembaruan

    Ngirim