Pabrik lilin wangi kedelai grosir lan produsen | Winner
INDUSTRI WINBY & TRADE TERBATAS
Lilin Pabrikan Profesional Wis 20 taun

Lilin wangi kedelai wangi

Katrangan singkat:

Lilin kedele kita digawe nganggo lilin kedelai alami, kobong kanthi rata lan ora ana asap ireng, luwih sehat, ora bahaya kanggo lingkungan awak manungsa. Lilin wangi sing beda-beda, cocok kanggo adegan apa wae. Uga jar kaca luwih aman lan bisa digunakake. Kita nyedhiyakake layanan pelanggan ODM OEM.

Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Model: A01PZ

Ukuran: Diameter6.2cm * Dhuwur7.6cm

Werna: Ireng

 

  • lin
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • Pinterest

Detail Produk

Video

Tag Produk

Lilin wangi kedelai ukuran cilik

Lilin wangi kaca soya kanthi kualitas apik, logo lan ukuran bisa disesuaikan. Uga nyedhiyani layanan conto.

Lilin kedele sing wangi Ora mung nyegerake hawa nanging uga tenang saraf lan ngatasi rasa kuwatir. Bisa digunakake kanggo insomnia, mediasi, ngilangi ambu, lsp. Wangi sing sugih lan awet terus nggawe sampeyan kepenak.

Materi Kaca transparan + lilin kedele + tutup logam
Ukurane D6.3cm * H7.6cm
Wektu kobong 16jam
Bobot lilin 90g 
Bobot reged 245g
Wangi Saka CPL & Symrise. 2%, 3%, 5%, 10% bisa dipilih
Panganggone Dekorasi omah kanggo yoga, festival, hotel, pesta, pesta, spa lan pijet.
MOQ 3000 pcs. Pesenan cilik bisa ditampa yen kita duwe stok.

Gambar rinci

Pertama, kita duwe sertifikat miturut standar Euro. Lilin kita nganti standar Eropa, dadi sampeyan ora prelu kuwatir karo kualitas lilin. Produk kita diekspor menyang puluhan negara lan wilayah, kayata Amerika Serikat, Rusia, Eropa, Tenggara, lsp. Lan dheweke ditrima kanthi apik dening para pelanggan ing omah lan ing luar negeri.

Kapindho babagan bahan baku, kita nggunakake lilin parafin, lilin kedelai, lilin lebah lan lilin tanduran liyane minangka bahan baku lilin. Lilin kedelai bisa ngemot 10% minyak esensial lan nawakake aroma aroma sing apik banget. Lan lilin kedele ora duwe aditif kimia utawa pewarna.

Katelu kanggo wangi, kita nggunakake luwih saka 100 jinis wangi sing dipilih kanggo lilin. Panyedhiya wangi yaiku aroma CPL lan Firmenich. Kabeh padha ndhuwur merek pemasok wangi ing saindenging jagad. Aroma kasebut bisa digunakake kanthi nggunakake wewangian uga minyak esensial, lan bakal mbantu sampeyan nggawe suasana sing nyenengake. Kanggo aroma kasebut, kita bisa nyedhiyakake macem-macem aroma kaya sing sampeyan karepake. Yen seneng mambu banget, sampeyan bisa milih lenga 10% ing lilin; yen sampeyan seneng mambu alus, sampeyan bisa milih lenga 5% ing lilin.

Kajaba iku, kita duwe desain dhewe lan berkembang departemen, lan kita bisa nyedhiyani layanan ODM lan OEM kanggo pelanggan. Kita nawakake layanan lengkap saka konsep awal nganti produk pungkasan sing wis disetujoni. Desainer profesional kita bakal mbantu nggayuh tujuan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Newsletter Tetep dianyari kanggo Pembaruan

    Ngirim