Grosir Kacang lilin mason kaca jar pabrik lilin voter lan pabrikan | Winner
INDUSTRI WINBY & TRADE TERBATAS
Lilin Pabrikan Profesional Wis 20 taun

Lilin kaca mason lilin jar votive

Katrangan singkat:

Lilin jar kaca mason nggunakake lilin kedelai alami 100%, sing ramah lingkungan lan ora beracun. Sampeyan bisa ngemot 250 gram lilin supaya sampeyan bisa ngobong suwe. Label bisa disesuaikan miturut pilihan sampeyan. Werna lilin uga beda-beda gumantung karo wangi sing sampeyan pilih, kayata oranye, jambon, lan biru. Ndadekake hadiah sing sampurna kanggo kanca, anggota kulawarga, utawa kanggo sampeyan dhewe.

Model: CB03T

Ukuran: 9cm (Jembar) * 11m (Dhuwur)

 

  • lin
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • Pinterest

Detail Produk

Video

Tag Produk

Lilin kaca mason lilin jar votive ing wadhah lilin transparan

Lilin iku sarwa. Ambu wangi wiwit wiwitan nanging ora kuwat banget. Gosong merata lan malah jar wis katon katon sederhana lan elegan. 

Mambu sing apik banget lan nggawe ambu sing apik kanggo ruang belajar / kamar turu kayu.

Werna, aroma, logo lan kemasan kabeh bisa disesuaikan !!!

Uga nyedhiyani layanan conto.

Materi Jar kaca bening + lilin kedele + tutup logam
Ukurane 9cm (Jembar) * 11m (Dhuwur)
Logo Custom minangka syarat pelanggan
Bobot lilin 250g
Bobot reged 515g
Wangi Saka CPL & Symrise. 2%, 3%, 5%, 10% bisa dipilih
Panganggone Dekorasi omah kanggo yoga, festival, hotel, pesta, pesta, spa lan pijet.
Layanan Custom / ODM OEM / conto
MOQ 3000 pcs. Pesenan cilik bisa ditampa yen kita duwe stok.

Pertama, kita duwe sertifikat miturut standar Euro. Lilin kita nganti standar Eropa, dadi sampeyan ora prelu kuwatir karo kualitas lilin. Produk kita diekspor menyang puluhan negara lan wilayah, kayata Amerika Serikat, Rusia, Eropa, Tenggara, lsp. Lan dheweke ditrima kanthi apik dening para pelanggan ing omah lan ing luar negeri.

Kapindho babagan bahan baku, kita nggunakake lilin parafin, lilin kedelai, lilin lebah lan lilin tanduran liyane minangka bahan baku lilin. Lilin kedelai bisa ngemot 10% minyak esensial lan nawakake aroma aroma sing apik banget. Lan lilin kedele ora duwe aditif kimia utawa pewarna.

Katelu kanggo wangi, kita nggunakake luwih saka 100 jinis wangi sing dipilih kanggo lilin. Panyedhiya wangi yaiku aroma CPL lan Firmenich. Kabeh padha ndhuwur merek pemasok wangi ing saindenging jagad. Aroma kasebut bisa digunakake kanthi nggunakake wewangian uga minyak esensial, lan bakal mbantu sampeyan nggawe suasana sing nyenengake. Kanggo aroma kasebut, kita bisa nyedhiyakake macem-macem aroma kaya sing sampeyan karepake. Yen seneng mambu banget, sampeyan bisa milih lenga 10% ing lilin; yen sampeyan seneng mambu alus, sampeyan bisa milih lenga 5% ing lilin.

Kajaba iku, kita duwe desain dhewe lan berkembang departemen, lan kita bisa nyedhiyani layanan ODM lan OEM kanggo pelanggan. Kita nawakake layanan lengkap saka konsep awal nganti produk pungkasan sing wis disetujoni. Desainer profesional kita bakal mbantu nggayuh tujuan.

13
9

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Newsletter Tetep dianyari kanggo Pembaruan

    Ngirim