Grosir lilin kedelai yankee wangi pabrik lilin wangi lan pabrikan | Winner
INDUSTRI WINBY & TRADE TERBATAS
Lilin Pabrikan Profesional Wis 20 taun

lilin wangi kedelai gaya lilin kedelai

Katrangan singkat:

Lilin wangi tahan lama

Saben bobot lilin 13-14 ons lan rata-rata wektu kobong 75-80 jam luwih dawa tinimbang liyane.

Model: D14T

Ukuran: 10.1cm (Jembar) * 13cm (Dhuwur)

Kita nyedhiyakake layanan pelanggan ODM & OEM.

kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

 

  • lin
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • Pinterest

Detail Produk

Vedio

Tag Produk

lilin wangi kedelai gaya lilin kedelai 

Kita duwe spesialisasi lilin kaca wangi, Lampu Teh, lilin Pilar, lilin Votive, wadhah lilin, sumbu lan bahan lilin liyane. Kita darmabakti kanggo nggawa kenyamanan, gaya lan kualitas kanggo para klien kanthi 20 taun pengalaman.

Werna, aroma, logo lan kemasan kabeh bisa disesuaikan !!!

Sampel kasedhiya.

Materi Jar kaca lilin + lilin kedele + tutup kaca
Ukurane 10.1cm (Jembar) * 13cm (Dhuwur)
Logo Custom minangka syarat pelanggan
Bobot lilin 385g
Bobot reged 875g
Wangi Saka CPL & Symrise. 2%, 3%, 5%, 10% bisa dipilih
Panganggone Dekorasi omah kanggo yoga, festival, hotel, pesta, pesta, spa lan pijet.
Layanan Custom / ODM OEM / conto
MOQ 3000 pcs. Pesenan cilik bisa ditampa yen kita duwe stok.

Pertama, kita duwe sertifikat miturut standar Euro. Lilin kita nganti standar Eropa, dadi sampeyan ora prelu kuwatir karo kualitas lilin. Produk kita diekspor menyang puluhan negara lan wilayah, kayata Amerika Serikat, Rusia, Eropa, Tenggara, lsp. Lan dheweke ditrima kanthi apik dening para pelanggan ing omah lan ing luar negeri.

Kapindho babagan bahan baku, kita nggunakake lilin parafin, lilin kedelai, lilin lebah lan lilin tanduran liyane minangka bahan baku lilin. Lilin kedelai bisa ngemot 10% minyak esensial lan nawakake aroma aroma sing apik banget. Lan lilin kedele ora duwe aditif kimia utawa pewarna.

Katelu kanggo wangi, kita nggunakake luwih saka 100 jinis wangi sing dipilih kanggo lilin. Panyedhiya wangi yaiku aroma CPL lan Firmenich. Kabeh padha ndhuwur merek pemasok wangi ing saindenging jagad. Aroma kasebut bisa digunakake kanthi nggunakake wewangian uga minyak esensial, lan bakal mbantu sampeyan nggawe suasana sing nyenengake. Kanggo aroma kasebut, kita bisa nyedhiyakake macem-macem aroma kaya sing sampeyan karepake. Yen seneng mambu banget, sampeyan bisa milih lenga 10% ing lilin; yen sampeyan seneng mambu alus, sampeyan bisa milih lenga 5% ing lilin.

Kajaba iku, kita duwe desain dhewe lan berkembang departemen, lan kita bisa nyedhiyani layanan ODM lan OEM kanggo pelanggan. Kita nawakake layanan lengkap saka konsep awal nganti produk pungkasan sing wis disetujoni. Desainer profesional kita bakal mbantu nggayuh tujuan.

Gambar rinci

sda (3)
sda (1)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Newsletter Tetep dianyari kanggo Pembaruan

    Ngirim