napa Pilih Kita? | Winby Industri & perdagangan Winates
INDUSTRI WINBY & TRADE TERBATAS
Lilin Pabrikan Profesional Wis 20 taun

napa Pilih Kita?

Kita duwe pabrik dhewe kanggo ngasilake lilin wangi. Ana atusan gaya lilin wangi sing beda-beda.
Kanggo bahan baku, kita nggunakake lilin parafin, lilin kedelai, lilin lebah lan lilin tanduran liyane kanggo lilin.
Kanggo wangi, kita nggunakake luwih saka 100 jinis wangi sing dipilih kanggo lilin wangi. Panyedhiya wewangian yaiku aroma CPL, symrise. Dheweke kabeh merek pemasok wangi paling populer ing saindenging jagad.
Kita nggunakake pewarna lilin saka Bekro, perusahaan kimia Jerman sing misuwur. Pewarna lilin liliné stabil banget, ramah lingkungan.
Kita duwe desain dhewe lan ngembangake departemen, lan bisa nyedhiyakake layanan OEM lan ODM kanggo para pelanggan.
Sawetara barang bisa dipesen kanthi jumlah sithik.
Wangi sing luwih populer lan warna sing apik kasedhiya.

why choose us (1)
why choose us (2)
why choose us (3)

Newsletter Tetep dianyari kanggo Pembaruan

Ngirim